Aksesoris Serat Optik

  • FC Fiber Optical Pigtail

    Pigtail Optik Serat FC

    Pigta serat optik nyedhiyakake cara sing cepet kanggo nggawe piranti komunikasi ing lapangan. Iki dirancang, diprodhuksi lan dites miturut protokol lan kinerja sing dideleng standar industri, sing bakal cocog karo spesifikasi mekanik lan kinerja sing paling ketat. Fitur 1. Produk kasebut nggunakake pin keramik sing diimpor lan ngimpor kabel serat optik berkualitas tinggi. 2. Ngenalake teknologi mecah canggih asing lan peralatan mecah kanggo mesthekake penyimpangan pusat ...
  • LC Fiber Optic Pigtail

    Pigtail Serat Optik LC

    Pigta serat optik nyedhiyakake cara sing cepet kanggo nggawe piranti komunikasi ing lapangan. Iki dirancang, diprodhuksi lan dites miturut protokol lan kinerja sing dideleng standar industri, sing bakal cocog karo spesifikasi mekanik lan kinerja sing paling ketat. Konektor Spesifikasi Konektor LC B Mode Serat Tidak Terakhir 9 / 125μm Tipe Serat Simplex Polandia APC Kabel Diameter 0.9mm Bahan Jaket PVC Jaket Warna Panjang gelombang Kuning 1310nm / 1550nm Durabilitas> ...
  • FC Fiber Optical Pigtail

    Pigtail Optik Serat FC

    Pigta serat optik nyedhiyakake cara sing cepet kanggo nggawe piranti komunikasi ing lapangan. Iki dirancang, diprodhuksi lan dites miturut protokol lan kinerja sing dideleng standar industri, sing bakal cocog karo spesifikasi mekanik lan kinerja sing paling ketat. Spesifikasi Jenis Konektor FC Polish Type UPC / APC Fiber Mode OS2 9 / 125μm Panjang gelombang 1310 / 1550nm Fiber Count Serat Simplex Kelas G.652.D / G.657.A1 Insertion Loss ≤0.3dB Mundur Mundhut UPC≥50dB, APC≥60dB Atte ...
  • ST Single Mode Patch Cord

    ST Single Mode Patch Cord

    ST Single Mode Patch Cord iki minangka salah sawijining konektor seri MT. Ferrule saka seri nggunakake rong bolongan pandhuan kanthi diameter ing sisih mburi ferrule lan pin pandhuan kanggo sambungan sing pas. Kajaba iku, bisa diproses kanggo ngasilake macem-macem jinis jumper. Desain kompak konektor ngidini jumper duwe akeh inti lan ukuran cilik. Saliyane, ST Patch Mode Single Mode iki bisa digunakake kanthi akeh ing lingkungan garis serat optik terintegrasi ...
  • Single Mode To Multimode Fiber Patch Cord

    Mode Tunggal Kanggo Kabel Patch Serat Multimode

    Mode tunggal kanggo kabel tambalan serat multimode iki dirancang khusus kanggo nggawe kabel tambalan saka piranti menyang tautan kabel serat optik. Lapisan pelindung sing luwih kenthel iki umume digunakake kanggo sambungan antarane transceiver optik lan kotak terminal. Yen dibandhingake karo kabel biasa ing pasar, mode tunggal kanggo kabel tambalan serat multimode dilengkapi keuntungan sing bisa diulang maneh, kinerja inter-plug sing apik lan stabilitas suhu sing apik. Saliyane, uga reali ...
  • SC to SC Single Mode Patch Cord

    SC nganti SC Single Mode Patch Cord

    Kabel tambalan mode SC kanggo SC iki nampilake rong bolongan pandhuan kanthi diameter ing pucuk ferrule lan pin pandhuan kanggo sambungan sing pas. Pancen gampang dipasang lan ora perlu dirawat kanthi khusus. Kajaba iku, bisa diproses kanggo ngasilake macem-macem jinis jumper MPO. Dilengkapi karo proses canggih, kabel tambalan mode SC dadi SC bisa digunakake kanthi akeh ing lingkungan garis serat-optik terintegrasi tinggi ing proses kabel, supaya operasi kacepetan dhuwur. O ...
  • SC to LC Single Mode Patch Cord

    SC nganti LC Single Mode Patch Cord

    Kabel tambalan mode SC to LC iki disambungake karo sistem transmisi optik, sing nyadari fungsi komunikasi liwat kopling optik, lan ora ana format format sinyal ing sawijining sinyal. Dibandhingake karo kabel biasa ing pasar, kabel tambalan mode SC menyang LC kita duwe kaluwihan nyedhiyakake transmisi data latensi ultra-rendah lan ndhukung voltase pasokan listrik sing jembar. Dilengkapi karo pangreksan listrik sing apik lan ngoper kanthi otomatis, ndhukung ...
  • MTRJ to MTRJ Fiber Optic Patch Cord

    MTRJ nganti MTRJ Fiber Optic Patch Cord

    MTRJ to MTRJ Patch Cord iki dilengkapi struktur protèktif, sing nyadari fungsi kanggo nyegah karusakan lingkungan sekitar karo serat optik, kayata banyu, geni, kejutan listrik, lsp. Pusat kasebut minangka inti kaca sing ngirim cahya. Ing serat multimode, inti duwe diameter, sing kira-kira padha karo kekandelan rambut manungsa. Inti serat mode siji duwe diameter. Bagian njaba inti diubengi karo amplop kaca sing indeks ngisor ...
  • LC to LC Single Mode Fiber Patch Cord

    LC nganti LC Single Mode Fiber Patch Cord

    Kabel tambalan serat LC kanggo LC mode siji iki bisa dadi fasilitas sing cocog kanggo sambungan pigura distribusi serat optik lan soket informasi optik menyang saklar, sambungan antarane saklar, sambungan antarane saklar lan komputer, lan sambungan ing antarane soket informasi optik lan komputer. Dilengkapi kinerja dhuwur, kabel patch serat LC kanggo LC tunggal bisa ditrapake ing subsistem manajemen. Amarga ukuran lan bobot entheng, ...
  • LC Single Mode Fiber Optic Patch Cord

    Kabel Patch Optik Serat LC Tunggal

    Kabel Patch LC Single Mode iki cocog banget kanggo lingkungan tambalan kerapatan tinggi. Dibandhingake karo kabel biasa ing pasar, kabel iki dilengkapi konektor ultra-cilik, sing bakal ngirit luwih akeh ruangan dibandhingake karo jumper kabel normal tanpa kena pengaruh. Lan selubung buntut konektor miniatur luwih cekak tinimbang sarung buntut konektor LC konvensional, sing ngirit luwih akeh ruangan kanggo ngatur kabinet. Amarga kinerja sing dhuwur, LC Single Mode Patch Cord kita duwe ...
  • FC Single Mode Patch Cord

    FC Single Mode Patch Cord

    · Ketemu EIA / TIA 604-2 kanthi ferrule keramik kanggo jaringan kabel kanthi cepet. · Kabel dicithak mbantu njlentrehake lan ngerti kabel sing beda-beda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimal IL lan RL. · Bend kabel serat sing ora sensitif nuduhake kinerja ketahanan sing apik. · Paket karton K = K nyedhiyakake proteksi maksimal kanggo barang sampeyan. Spesifikasi Connector FC to FC Jacket OD 1.6 / 1.8 / 2.0 / 3.0mm Mode Fiber 9 / 125μm Jaket Warna Kuning Polos APC menyang Bahan Jaket APC PVC (OFNR), OFN ...
  • ST to ST OM3 Duplex Patch Cord

    ST nganti ST OM3 Duplex Patch Cord

    · Ketemu EIA / TIA 604-2 kanthi ferrule keramik kanggo jaringan kabel kanthi cepet. · Kabel dicithak mbantu njlentrehake lan ngerti kabel sing beda-beda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimal IL lan RL. · Bend kabel serat sing ora sensitif nuduhake kinerja ketahanan sing apik. · Paket karton K = K nyedhiyakake proteksi maksimal kanggo barang sampeyan. Spesifikasi Connector ST to ST Jacket OD 1.2 / 1.6 / 2.0 / 3.0mm Mode Fiber 50 / 125μm OM3 Jacket Colour Aqua Polishing UPC nganti UPC Jacket Material PVC (OFNR), OFNP, LSZH Insertion ...