Pengenal Serat

  • Optical Fiber Identifier OFI-300

    Pengenal Serat Optik OFI-300

    Fitur ● Golek serat kanthi cepet ing massa ● Nuduhake arah sinyal ing serat ● Tandha Serat langsung utawa peteng ● Deteksi 270Hz, 1kHz, 2kHz saka Adaptor sumber laser kanggo serat 0,25, 0,9, 2.0, 3.0mm ● Garansi setaun lan Telung taun interval Spesifikasi interval kalibrasi spesifikasi OFI-300 Rentang panjang gelombang 800 nganti 1700nm (SM) Tipe sinyal sing bisa dingerteni * CW, 2kHz, 1kHz, 270Hz ± 5% Jinis detektor InGaAs 2pcs Serat jinis 0.9, 0,25, 2.0, 3.0mm serat Sensitivitas + 10 ~ - 50dBm ...
  • AFI 400/420 Optical Fiber Identifier

    Pengenal Serat Optik AFI 400/420

    Nuduhake arah sinyal ing serat; Ndeteksi nada 270Hz, 1kHz lan 2kHz; Cocog kanggo serat 0,25, 0.9, 2.0, 3.0mm, lan ora prelu ngganti blok clamp, luwih trep tinimbang liyane; Mbangun ing VFL 1mW utawa 10mW indikasi batere opsional; Didhukung dening 2 unit batere 1.5V AA; Karakteristik utama AFI 400 AFI420S AFI420L Rentang Panjang gelombang 800 nganti 1700nm (SM) Tipe sinyal sing bisa dingerteni * CW, 2kHz, 1kHz, 270Hz ± 10% Detektor Jinis InGaAs 2pcs Serat Tipe 0.9, 0.25 ...