Saklar Ethernet1

  • 8 Port 1000Mbps Ethernet to 2 Fiber Switch Model ZJ-1000228-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet dadi 2 Model Serat Serat ZJ-1000228-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet to 2 Fiber Switch yaiku media tembaga 1000BASE-FX Ethernet dadi 1000Base-TX Fiber. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 8 Port 100 / 1000M Ethernet + 2 Port Fiber Switch, SC • Setengah utawa negosiasi otomatis dupleks • 100 / 1000Mbps negosiasi otomatis kanggo port tembaga • Auto MD ...
  • 8 Port 1000Mbps Ethernet to 1 Fiber Switch Model ZJ-1000208-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet dadi 1 Model Serat Serat ZJ-1000208-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch yaiku media tembaga Ethernet 1000BASE-FX nganti Serat 1000Base-TX. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 8 Port 100 / 1000M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, SC • Setengah utawa negosiasi otomatis dupleks • 100 / 1000Mbps negosiasi otomatis kanggo port tembaga • Auto MDI / M ...
  • 2 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch ZJ-1000204-S20

    2 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch ZJ-1000204-S20

    2 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch yaiku media tembaga 1000BASE-FX Ethernet dadi Serat 1000Base-TX. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 4 Port 100 / 1000M Ethernet + 2 Port Fiber Switch, SC • Setengah utawa negosiasi otomatis dupleks • 100 / 1000Mbps negosiasi otomatis kanggo port tembaga • Auto MDI / M ...
  • 2 Ports 100/1000Mbps Ethernet Fiber Switch Model ZJ-1000102-25

    2 Pelabuhan 100 / 1000Mbps Ethernet Fiber Switch Model ZJ-1000102-25

    2 Ports 100 / 1000Mbps Ethernet Fiber Switch minangka media tembaga Ethernet 1000BASE-FX nganti 1000Base-TX Fiber. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 2 Port 100 / 1000M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, Single Mode Dual Fiber • Setengah utawa lengkap negosiasi otomatis dupleks • Negosiasi otomatis 100/1000 Mbps kanggo ...
  • 24 Port L2/L3 Managed Ethernet Switch ZJ8300-28G-4TF

    24 Port L2 / L3 Ethernet Ngatur Ethernet ZJ8300-28G-4TF

    24 Port L2 Management Ethernet Switch, nyedhiyakake kapasitas ngoper 350Gbps, kinerja paling dhuwur; Nduwe kinerja nerusake 96Mpps, Terusake kabel L2 / L3 - diterusake kanthi cepet. Desain modular nyedhiyakake 24 port 10/100 / 1000M serat Ethernet RJ45, lan 4 port 10G SFP + slot, 1 port Console. Nyedhiyakake bandwidth sing cukup kanggo gabungan lan pertukaran data inti. Pangguna bisa milih port 10G miturut panjaluk kanggo njamin operasi sing stabil lan ngimbangi balancing link. L2 10G Manajemen ngalih kanthi bandw ...
  • 8 Port 100Mbps Ethernet to Fiber Switch  Model ZJ-100108-25

    8 Port 100Mbps Ethernet to Fiber Switch Model ZJ-100108-25

    Ngalih Serat Optik 10 / 100M minangka media tembaga 100BASE-FX Ethernet dadi Serat 100Base-TX. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 8 Port 10 / 100M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, Single Mode Dual Fiber • Setengah utawa lengkap negosiasi otomatis duplex • 10/100 Mbps negosiasi otomatis kanggo port tembaga • Auto MDI ...
  • 4 Port 10/100Mbps Ethernet + 2 port Fiber Optic Switch Model ZJ-100204-25

    4 Port 10 / 100Mbps Ethernet + 2 port Fiber Optic Switch Model ZJ-100204-25

    Ngalih Serat Optik 10 / 100M minangka media tembaga 100BASE-FX Ethernet dadi Serat 100Base-TX. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 4 Port 10 / 100M Ethernet + 2 Port Fiber Switch, Single Mode Dual Fiber • Setengah utawa lengkap negosiasi otomatis dupleks • 10/100 Mbps negosiasi otomatis kanggo port tembaga • Auto MDI ...
  • 4 Port 100Mbps Ethernet to Fiber Switch Model ZJ-100104-25

    4 Port 100Mbps Ethernet to Fiber Switch Model ZJ-100104-25

    Ngalih Serat Optik 10 / 100M minangka media tembaga 100BASE-FX Ethernet dadi Serat 100Base-TX. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 4 Port 10 / 100M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, Single Mode Dual Fiber • Setengah utawa lengkap negosiasi otomatis dupleks • 10/100 Mbps negosiasi otomatis kanggo port tembaga • Auto MDI ...
  • 2 Ports 10/100Mbps Ethernet Fiber Switch Model ZJ-100102-25

    2 Pelabuhan 10 / 100Mbps Ethernet Fiber Switch Model ZJ-100102-25

    2 Ports 10 / 100Mbps Ethernet Fiber Switch minangka media tembaga Ethernet 100BASE-FX dadi Fiber 100Base-TX. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 2 Port 10 / 100M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, Single Mode Dual Fiber • Setengah utawa lengkap negosiasi otomatis dupleks • 10/100 Mbps negosiasi otomatis kanggo tembaga ...