Ethernet Ngalih

  • 8 Port 1000Mbps Ethernet to 2 Fiber Switch Model ZJ-1000228-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet dadi 2 Model Serat Serat ZJ-1000228-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet to 2 Fiber Switch yaiku media tembaga 1000BASE-FX Ethernet dadi 1000Base-TX Fiber. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 8 Port 100 / 1000M Ethernet + 2 Port Fiber Switch, SC • Setengah utawa negosiasi otomatis dupleks • 100 / 1000Mbps negosiasi otomatis kanggo port tembaga • Auto MD ...
  • 8 Port 1000Mbps Ethernet to 1 Fiber Switch Model ZJ-1000208-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet dadi 1 Model Serat Serat ZJ-1000208-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch yaiku media tembaga Ethernet 1000BASE-FX nganti Serat 1000Base-TX. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 8 Port 100 / 1000M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, SC • Setengah utawa negosiasi otomatis dupleks • 100 / 1000Mbps negosiasi otomatis kanggo port tembaga • Auto MDI / M ...
  • 2 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch ZJ-1000204-S20

    2 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch ZJ-1000204-S20

    2 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch yaiku media tembaga 1000BASE-FX Ethernet dadi Serat 1000Base-TX. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 4 Port 100 / 1000M Ethernet + 2 Port Fiber Switch, SC • Setengah utawa negosiasi otomatis dupleks • 100 / 1000Mbps negosiasi otomatis kanggo port tembaga • Auto MDI / M ...
  • 2 Ports 100/1000Mbps Ethernet Fiber Switch Model ZJ-1000102-25

    2 Pelabuhan 100 / 1000Mbps Ethernet Fiber Switch Model ZJ-1000102-25

    2 Ports 100 / 1000Mbps Ethernet Fiber Switch minangka media tembaga Ethernet 1000BASE-FX nganti 1000Base-TX Fiber. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Serat nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri. Fitur • 2 Port 100 / 1000M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, Single Mode Dual Fiber • Setengah utawa lengkap negosiasi otomatis dupleks • Negosiasi otomatis 100/1000 Mbps kanggo ...
  • MINI 4 Port 10/100M ACIVE POE Switch-(4+2) X1006B

    MINI 4 Port 10 / 100M ACIVE POE Switch- (4 + 2) X1006B

    Product Describle Saklar PoE nyedhiyakake daya lan data saka siji titik, nggunakake Power over Ethernet (PoE) liwat kabel Cat-5 siji. Bisa digunakake kanggo tautan 10 / 100Mbps lan suplai IEEE 802.3af standar industri. Algoritma sensor otomatis sing canggih menehi tenaga menyang piranti pungkasan 802.3af, Kajaba iku, saklar PoE kanthi otomatis nemtokake persyaratan PoE, kacepetan, duplex, lan jinis kabel nggunakake Auto Uplink. Gampang dioperasikake lan dipercaya. Saklar PoE cocog kanggo nguatake piranti Poe kayata ...
  • 10/100/1000M Isolated PoE Splitter Cable 4812GB

    Kabel Splitter PoE Isolated 10/100 / 1000M 4812GB

    Spesifikasi Teknis Jeneng Produk 10/100 / 1000M PoE Splitter Cable Model Model 4812GB Power Supply Tipe 1/2 (+), 3/6 (-); 4/5 (+), 7/8 (-) power supply PoE Voltage Input 44-57V DC Voltage Output 12V DC Current Output 1.25A (MAX) Konektor 1x RJ45 port input 1x RJ45 port output 1x DC output port Network Medium Cat5 ( UTP) utawa luwih Protokol IEEE 802.3 i 10 BASE-T IEEE 802.3 u 100 BASE-TX IEEE 802.3 x Kontrol Aliran IEEE 802.3 af Nggunakake Ethernet Rate 10/100 / 1000M ...
  • 10/100M Isolated PoE Splitter Cable 4812G

    Kabel Splitter PoE Isolated 10 / 100M 4812G

    Spesifikasi Teknis Jeneng Produk 10 / 100M PoE Splitter Cable Product Model 4812G Power Supply Tipe 1/2 (+), 3/6 (-); 4/5 (+), 7/8 (-) power supply PoE Voltage Input 44- 57V DC Output Voltage 12V DC Output Saiki 1.25A (MAX) Konektor 1x RJ45 port input 1x port output RJ45 1x DC output port Network Medium Cat5 (UTP) utawa luwih Protokol IEEE 802.3 i 10 BASE-T IEEE 802.3 u 100 BASE-TX IEEE 802.3 x Kontrol Aliran IEEE 802.3 af Nggunakake Ethernet Rate 10 / 100M Status LED P ...
  • 24 Port 10/100/1000M POE Switch-(24+4) 2422GB (Support 1U Standard rack)

    24 Port 10/100 / 1000M POE Switch- (24 + 4) 2422GB (Dhukungan 1U Rak standar)

    Tombol PoE nyedhiyakake daya lan data saka siji titik, nggunakake Power over Ethernet (PoE) liwat kabel Cat-5 siji. Bisa digunakake kanggo tautan 10/100 / 1000Mbps lan suplai daya IEEE 802.3af standar industri. Algoritma sensor otomatis sing canggih menehi tenaga menyang piranti pungkasan 802.3af, Kajaba iku, saklar PoE kanthi otomatis nemtokake persyaratan PoE, kacepetan, duplex, lan jinis kabel nggunakake Auto Uplink. Gampang dioperasikake lan dipercaya. Saklar PoE cocog kanggo nguatake piranti PoE kayata kamera IP ...
  • 24 Port GIGABIT ACTIVE POE Switch-(24+2) 2420GB (Desktop Type)

    24 Port GIGABIT AKTIF POE Switch- (24 + 2) 2420GB (Desktop Type)

    Tombol PoE nyedhiyakake daya lan data saka siji titik, nggunakake Power over Ethernet (PoE) liwat kabel Cat-5 siji. Bisa digunakake kanggo tautan 10/100 / 1000Mbps lan suplai daya IEEE 802.3af standar industri. Algoritma sensor otomatis sing canggih menehi tenaga menyang piranti pungkasan 802.3af, Kajaba iku, saklar PoE kanthi otomatis nemtokake persyaratan PoE, kacepetan, duplex, lan jinis kabel nggunakake Auto Uplink. Gampang dioperasikake lan dipercaya. Saklar PoE cocog kanggo nguatake piranti PoE kayata kamera IP ...
  • 16 Port GIGABIT ACTIVE POE Switch-(16+3) X1621GB (Desktop)

    16 Port GIGABIT AKTIF POE Switch- (16 + 3) X1621GB (Desktop)

    Tombol PoE nyedhiyakake daya lan data saka siji titik, nggunakake Power over Ethernet (PoE) liwat kabel Cat-5 siji. Bisa digunakake kanggo tautan 10 / 100Mbps lan suplai IEEE 802.3af standar industri. Algoritma sensor otomatis sing canggih menehi tenaga menyang piranti pungkasan 802.3af, Kajaba iku, saklar PoE kanthi otomatis nemtokake persyaratan PoE, kacepetan, duplex, lan jinis kabel nggunakake Auto Uplink. Gampang dioperasikake lan dipercaya. Saklar PoE cocog kanggo nguatake piranti PoE kayata kamera IP, WLA ...
  • 16 Port GIGABIT ACTIVE POE Switch-(16+3) 1621GB  (Support 1U Standard rack)

    16 Port GIGABIT AKTIF POE Switch- (16 + 3) 1621GB (Dhukungan 1U Rak standar)

    Tombol PoE nyedhiyakake daya lan data saka siji titik, nggunakake Power over Ethernet (PoE) liwat kabel Cat-5 siji. Bisa digunakake kanggo tautan 10/100 / 1000Mbps lan suplai daya IEEE 802.3af standar industri. Algoritma sensor otomatis sing canggih menehi tenaga menyang piranti pungkasan 802.3af, Kajaba iku, saklar PoE kanthi otomatis nemtokake persyaratan PoE, kacepetan, duplex, lan jinis kabel nggunakake Auto Uplink. Gampang dioperasikake lan dipercaya. Saklar PoE cocog kanggo nguatake piranti PoE kayata kamera IP ...
  • 12 Port 10/100M ACTIVE POE Switch-(10+2) 1012B

    12 Port 10 / 100M Switch POE AKTIF- (10 + 2) 1012B

    Tombol PoE nyedhiyakake daya lan data saka siji titik, nggunakake Power over Ethernet (PoE) liwat kabel Cat-5 siji. Bisa digunakake kanggo tautan 10 / 100Mbps lan suplai IEEE 802.3af standar industri. Algoritma sensor otomatis sing canggih menehi tenaga menyang piranti pungkasan 802.3af, Kajaba iku, saklar PoE kanthi otomatis nemtokake persyaratan PoE, kacepetan, duplex, lan jinis kabel nggunakake Auto Uplink. Gampang dioperasikake lan dipercaya. Saklar PoE cocog kanggo nguatake piranti PoE kayata kamera IP, WLA ...