Konverter Media Ethernet

  • 1000Mbps SFP Media Converter  ZJ-GS03-PF

    1000Mbps SFP Media Converter ZJ-GS03-PF

    1000Mbps Ethernet RJ45 dadi SFP Media Converter ngonversi serat 100BASE-FX dadi media tembaga 100Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat. Fitur • 1000Mbps Ethernet RJ45 nganti SFP Media Converter • Setengah ...
  • 100Mbps SFP Media Converter  ZJ-1100SFP

    100Mbps SFP Media Converter ZJ-1100SFP

    100Mbps Ethernet RJ45 dadi SFP Media Converter ngowahi serat 100BASE-FX dadi media tembaga 100Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat. Fitur • 100Mbps Ethernet RJ45 menyang SFP Media Converter • Setengah utawa ...
  • 100Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-3100AB

    100Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-3100AB

    10 / 100M Fiber Media Converter ngonversi serat 100BASE-FX dadi media tembaga 100Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat. Fitur • 1 Konverter Media 10 / 100M Media, Serat Tunggal Mode • Setengah utawa ...
  • 100Mbps Dual Fiber Media Converter  ZJ-1100S-25

    100Mbps Dual Fiber Media Converter ZJ-1100S-25

    10 / 100M Fiber Media Converter ngonversi serat 100BASE-FX dadi media tembaga 100Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat. Fitur • 1 Konverter Media 10 / 100M Media, Serat Ganda Mode • Setengah utawa ...
  • 2 Ports Ethernet to Fiber Media Converter ZJ-100102-25

    2 Pelabuhan Ethernet nganti Fiber Media Converter ZJ-100102-25

    10 / 100M Fiber Media Converter ngonversi serat 100BASE-FX dadi media tembaga 100Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat. Spesifikasi • 10 / 100M 2 Port Ethernet to Fiber Media Converter • Setengah utawa lengkap ...
  • 1000Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-GS03A/B

    1000Mbps Konverter Media Serat Tunggal ZJ-GS03A / B

    10/100 / 1000M Fiber Media Converter ngonversi serat 1000BASE-FX dadi media tembaga 1000Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat. Fitur • 10/100 / 1000M Media Converter, Serat Tunggal Mode • Setengah ...
  • 1000Mbps Dual Fiber Media Converter ZJ-GS-03

    1000Mbps Dual Fiber Media Converter ZJ-GS-03

    10/100 / 1000M Fiber Media Converter ngonversi serat 1000BASE-FX dadi media tembaga 1000Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat. Fitur • 10/100 / 1000M Media Converter, Single Mode Dual Fiber • Setengah utawa ...
  • 2U 16 Slots Rack Mount Chassis

    2U 16 Slot Rak Gunung Sasis

    2U 16 Chassis Chassis bisa nampung kombinasi nganti 16 lembar modul video lan modul video / data. Desain Power Supply (SMPS) AC110 / 220V digunakake kanggo nggawe modul bisa digunakake kanthi mandhiri tanpa gangguan saka siji mati listrik lan kegagalan modul liyane ing sasis. Reliabilitas lan stabilitas dhuwur saben modul bisa ditindakake. Fitur • Sasis Slot 2U 16 kanggo Konverter Media • Ngadopsi Pasokan Daya Dual, bakal nambah reliabilitas ...
  • 2U 14 Slots Rack Mount Chassis

    2U 14 Slot Rak Gunung Sasis

    2U 14 Slot sasis bisa nampung 14 set 10 / 100M utawa 10/100 / 1000M konverter media mandhiri. Desain Power Supply (SMPS) AC110 / 220V digunakake kanggo nggawe modul bisa digunakake kanthi mandhiri tanpa gangguan saka siji mati listrik lan kegagalan modul liyane ing sasis. Reliabilitas lan stabilitas dhuwur saben modul bisa ditindakake. Fitur • Sasis Slot 2U 14 kanggo Konverter Media • Ngadopsi Pasokan Daya Dual, bakal nambah reliabilitas Rak • Sup ...