Erbium Doped Fiber Amplifier (EDFA)

  • 1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1. Laser pump kanthi modul optik lan serat er-doped diimpor saka Amerika Serikat. 2. Mesin kasebut dilengkapi output daya optik sing sampurna lan andal, sirkuit stabil lan sirkuit kontrol suhu termoelektrik laser njamin kinerja paling apik kanggo kabeh mesin lan umur dawa laser 3. Mesin kasebut nduweni piranti lunak mikroprosesor internal, kanthi ngawasi negara laser, tampilan digital, peringatan kesalahan, manajemen jaringan lan fungsi liyane. Sawise operasi para ...
  • 1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier   ZOA1550

    1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550

    Deskripsi produk ZOA1550 seri amplifier serat doped erbium adjustable dirancang khusus kanggo jaringan CATV. Amarga dawa operasi EDFA 1550nm, cocog karo band serat sing kurang, lan teknologine wis cukup diwasa, mula digunakake. Kita nggunakake JDSU, Fitel lan perusahaan semikonduktor kondhang liyane sing ngasilake pompa 980nm utawa 1480nm, kanthi linearitas tinggi, isolasi optik, umpan balik sing disebar, laser DFB pendinginan termoelektrik. EDF ...