EPON ONU

  • FTTH EPON ONU ZHM Series

    FTTH EPON ONU ZHM Series

    Pambuka 1. FTTH EPON ONU seri. 2. Ukuran kompak, ora ana penggemar lan ora ana swara. 3. Fungsi sing sugih kanthi gampang operasi lan pangopènan. Dheweke nggunakake arsitektur piranti lunak lan arsitektur hardware sing umum kanggo nyukupi sarat keandalan, perawatan lan keamanan peralatan kelas operator. Kasedhiya ing macem-macem spesifikasi lan ditrapake kanggo skenario FTTH. Ciri 1. Sesuai karo Standar IEEE 802.3-2008. 2. Dhukungan Alarm Bandwidth Dinamis (DBA). 3. Dhukungan La ...
  • FTTB EPON ONU ZBM Series

    FTTB EPON ONU ZBM Series

    Pambuka 1. seri FE / GE FTTB EPON ONU 2. Ukuran kompak, ora ana penggemar lan ora ana swara 3. Fungsi sing sugih kanthi gampang operasi lan perawatan -lengkap peralatan. Kasedhiya ing macem-macem spesifikasi lan ditrapake kanggo skenario FTTB. Ciri 1. Sesuai karo Standar IEEE 802.3-2008. 2. Dhukungan Alarm Bandwidth Dinamis (DBA). 3. Dhukungan ...