EPON OLT

  • ZJ5610-EL Series EPON OLT

    ZJ5610-EL Series EPON OLT

    ZJ5610-EL minangka kaset integrasi dhuwur lan medium EPON OLT sing dirancang kanggo akses operator lan jaringan kampus perusahaan. Iki cocog karo standar teknis IEEE802.3 ah lan memenuhi persyaratan peralatan EPON OLT YD / T 1945-2006 Persyaratan teknis kanggo jaringan akses—— adhedhasar Ethernet Optical Network Network (EPON) lan China telecom EPON syarat teknis 3.0. Seri ZJ5610-EL nduweni keterbukaan sing apik, kapasitas gedhe, reliabilitas dhuwur, fungsi piranti lunak lengkap, e ...
  • xPON OLT ZC8500

    xPON OLT ZC8500

    Pambuka 1. Peralatan PON OLT tipe-tingkat kerapatan tingkat tinggi Perlindhungan link optik PON, proteksi redundansi papan kontrol utama, proteksi redundansi modul daya. Ciri 1. Standar: EPON ketemu Standar IEEE802.3-2008, GPON ketemu Standar ITU-T G.984. 2. Kapasitas gedhe: 160 port 1G-EPON utawa 80 port 10G-EPON utawa 160 port GPON. 3. Multi-port: GE Comb ...
  • Outdoor EPON OLT ZC6000

    EPON OLT ZC6000 njaba

    Pambuka 1. Peralatan kelas EPON OLT ing njaba operator 2. Modul pluggable ED50 1550nm 3. Pelabuhan 8 PON 4. Desain kelas industri, mati ditutup kabeh dibuwang cangkang Al 5. Modul daya sing keluwih Karakteristik 1. Standar: sesuai karo IEEE802.3- 2008 Standar. 2. Antarmuka layanan: sisih jaringan: 2 port listrik GE lan 2 port optik 10GE, sisih pangguna: 8 port GEPON. 3. Fungsi EDFA: nyedhiyakake modul CATV EDV sing bisa dipasang lan daya optik output bisa disesuaikan. 4. Relia inggil ...
  • Carrier-grade box-type EPON OLT ZC1600

    Kelas-kelas kothak-jinis EPON OLT ZC1600

    Pambuka 1. Peralatan kelas-kelas EKON OLT peralatan 2. Cocog kanggo akses skala cilik, fleksibel kanggo instalasi 3. 16 PON port 4. Perlindhungan link optik PON, modul daya sing keluwih Karakteristik 1. Standar: sesuai karo IEEE802.3- 2008 Standar. 2. Kapasitas: 16 port PON. 3. Multi-port: nyedhiyakake port GE (listrik lan optik) lan port optik 10GE ing sisih jaringan. 4. Keandalan sing dhuwur: proteksi redundansi modul daya, redundansi modul kipas, protein link optik PON ...