Budak EOC

  • EOC Slave EB-400/401 EOC Terminal: EB-400-B/EB-401-B

    EOC Slave EB-400/401 Terminal EOC: EB-400-B / EB-401-B

    Piranti terminal EOC independen. Teknologi HomePlug AV / IEEE 1901, nggunakake chip Qualcomm AR7411, nggunakake pita frekuensi murah ing sangisoré 65MHz, lan kerja sama karo peralatan head-end EC seri EOC kanggo mujudake transmisi sinyal data Ethernet ing jaringan distribusi koaksial. Fungsi WIFI Opsional. Fitur produk 1. Konfigurasi template gabungan kantor pusat dikirim, lan piranti kasebut plug and play. 2. Nyedhiyakake 1 port input sinyal campuran CABLE RF lan 1 output sinyal TV RF p ...