Master EOC

  • EOC Master EC7000

    EOC Master EC7000

    EC7000 minangka piranti telu-siji sing nggabungake ONU modular ruangan, headend EOC lan CATV opsional. Kanthi backplane + desain modular gampang ditambahi lan gampang dijaga. Amarga desain kelas industri sing lengkap, suhu operasine saya akeh wiwit -40 ℃ nganti 70. Nduwe cangkang Al cast cast, kanthi resistensi bledug lan banyu IP65. Judhul EOC adhedhasar teknologi HomePlug AV / IEEE 1901, nggunakake chip Qualcomm AR7410 lan nggunakake pita frekuensi murah ing sangisoré 65M ...
  • EOC Master EC-6122-B

    EOC Master EC-6122-B

    EC-6122-B minangka akses EOC (Ethernet liwat Ethernet kabel koaksial Coaxial) kanggo ngakses jaringan kantor peralatan adhedhasar teknologi HOMEPLUG AV. Ndhukung siji saluran EOC; nyedhiyakake port uplink serat ONU (modul opsional); uplink port Gigabit Ethernet; loro antarmuka 10 / 100BASE-T, siji kanggo manajemen console lan siji kanggo manajemen piranti. Peralatan kasebut ngasilake sinyal campuran menyang jaringan distribusi kabel koaksial, lan kerja sama karo peralatan terminal EOC (CNU) kanggo mbentuk 100 meter pungkasan ...