Encoder

  • J3542L Multi-Channel Encoder

    J3542L Multi-Channel Encoder

    1 Ringkesan Produk Enkoder Multi-Saluran ZJ3542L minangka enkoding audio & video HD profesional lan piranti multiplexing. Nduwe antarmuka input video 8/12/16/20/24 HDMI, lan ndhukung enkoding video MPEG-4 AVC / H.264 lan enkoding audio MPEG 1 Layer 2. Piranti iki bisa kanthi bebarengan ngodhe 8/12/16/20/24 saluran HD audio & video; malih, output IP bisa ndhukung 1MPTS lan 8 / 12SPTS (8/12 input HDMI) output IP saka Data1 utawa Data2, lan dhukungan 1 MPTS utawa 16/20/24 SPTS (16/20/24 input HDMI ...
  • Multi-channel Encoder

    Multi-kanal Encoder

    Enkoder multi-kanal ZJ3226SA minangka enkoding audio & video SD profesional paling anyar lan piranti multiplexing kanthi fungsi sing kuat. Iki nggunakake struktur slot kanthi siji piranti sing ndhukung maksimum 2 modul ZJ3226SA. Saben modul bisa ndhukung 16 saluran lan bisa mandiri. Iki dilengkapi input saluran 16/32 CVBS. Bisa multiplex TS 16/32 sing dienkode kanggo ngasilake output MPTS lan 16/32 liwat port output GE lan siji output MPTS liwat 2 port output ASI. Ing kesimpulan, ...
  • ZJ3224V HEVC/H.265 HD Encoder

    ZJ3224V HEVC / H.265 HD Encoder

    Bab 1 Pambuka Produk 1.1 Outline ZJ3224V HEVC / H.265 HD Encoder minangka enkoder audio & video HD profesional lan piranti multiplexing. Nduwe antarmuka input video 4/8/12 HDMI, lan ndhukung H.265 HEVC (H.264 AVC opsional) enkoding video lan enkoding audio MPEG 1 Layer 2. Piranti iki bisa bebarengan ngode 4/8/12 saluran HD audio & video; Kajaba iku, ndhukung IP metu (1MPTS lan 4/8/12 SPTS) saka port Data. 1.2 Fitur Utama ● Masukan dhukungan 4/8 / 12HDMI (1.4) (HDCP1.4), ma ...
  • ZJ3214B