Modulator Encoder

  • ZJ3544I Encoder Modulator

    ZJ3544I Encoder Modulator

    ZJ3544I minangka piranti integrasi dhuwur profesional sing kalebu enkoding, multiplexing, scrambling lan modulasi. Ndhukung input 8/12/16/20/24 HDMI, siji input tuner DVB-C (ATSC) lan maksimum 512 input IP kanthi port Data1 (GE). Uga ndhukung DVB-C RF metu kanthi 16 nggawa non-jejer utawa DVB-T / ATSC RF metu karo 8 operator non-jejer, utawa ISDB-T RF metu karo 6 operator non-jejer, lan ndhukung 16/8/6 MPTS minangka pangilon saka operator 16/8/6 liwat port output Data2 (GE). Iki lengkap ...
  • ZJ3542U 4K Encoder Modulator

    ZJ3542U 4K Encoder Modulator

    Outline ZJ3542U minangka modulator 4K Encoder performa dhuwur. Nggabungake enkoding (H.265 / HEVC lan H.264 / AVC), fungsi multiplexing lan modulasi ing sawijining kasus 1U standar. Ndhukung rong input sinyal UHD saluran (redundansi panas) kanggo enkoding, lan uga 2 input ASI & 32 IP kanggo remux. Kanggo nambah kapasitas transportasi, nggabungake 1 output operator DVB-C / T kanthi siji port RF. Iki uga dilengkapi 4 port ASI kanggo nuduhake operator RF lan port IP kanggo output TS ing 1 * MPTS. Fitur ...
  • ZJ3542I Encoder Modulator

    ZJ3542I Encoder Modulator

    Iki minangka piranti integrasi dhuwur profesional sing kalebu enkoding, multiplexing, scrambling lan modulate. Ndhukung input HDMI 4/8/12, siji input tuner DVB-C lan input 128 IP kanthi port Data1 (GE) lan Data2 (FE). Uga ndhukung DVB-C RF metu kanthi 4 jejer, lan dhukungan port output Data1 (GE) kanggo ndhukung 4 MPTS. Piranti fungsi lengkap iki cocog kanggo sistem endhas CATV cilik, lan iku pilihan cerdas kanggo sistem TV hotel, sistem hiburan ing bar olahraga, rumah sakit, ...
  • ZJ3542H/HA Encoder Modulator

    ZJ3542H / HA Modulator Encoder

    Ikhtisar Produk Modulator enkoder ZJ3542H / HA minangka piranti integrasi dhuwur profesional sing kalebu enkoding, multiplexing, scrambling lan modulasi. Ndhukung 8 nganti 24 input CVBS, siji input tuner DVB-C / T / (T) / ISDBT lan 128 input IP liwat port Data1 (GE) lan Data2 (FE). Uga ndhukung DVB-C / T RF metu kanthi 4 jejer, lan ndhukung 4 MPTS metu saka Data1 (GE). Piranti fungsi lengkap iki cocog kanggo sistem endhas CATV cilik, lan iku pilihan sing cerdas kanggo sistem TV hotel ...
  • ZJ3526SA Encoder Modulator

    Modulator Encoder ZJ3526SA

    ZJ3526SA minangka modulator enkoder sing efektif lan efektif. Nduweni 16 input CVBS kanthi enkoder Video MPEG4 AVC / H.264 lan 1 input tuner DVB-C lan 8 output operator sing ora ana gandhengane, kalebu modulasi multiplexing, scrambling lan DVB-C. Ndhukung maksimum 256 input IP lan output IP (8MPTS) liwat port Data. ZJ3526SA uga ditondoi kanthi level integral dhuwur, kinerja dhuwur lan biaya murah. Iki cocog banget karo sistem penyiaran CATV sing anyar. Fitur Utama ● 16 ...
  • ZJ3524 DVB-T SD&HD Encoder & Modulator with USB

    ZJ3524 DVB-T SD&HD Encoder & Modulator nganggo USB

    ZJ3524 HD&SD encoder & modulator dirancang adhedhasar elektronik konsumen sing ngidini input sinyal audio / video ing distribusi TV kanthi aplikasi ing hiburan ing omah, kontrol pengawasan, hotel Digital Signage, toko lan liya-liyane. AVC / H.264 encoding lan modulasi kanggo ngowahi sinyal audio / video dadi DVB-T RF metu. Sumber sinyal bisa saka STB, panrima satelit, kamera televisi sirkuit katutup lan antena lsp. Sinyal output yaiku ...
  • ZJ3522C HD Encoder Modulator522C HD

    ZJ3522C HD Encoder Modulator522C HD

    HDMI DVB-C / DVB-T / ATSC / ISDB-T Encoder & Modulator DVB-C / T / ATSC / ISDB-T RF ing sak piranti, Modulasi switching dinamis Support CC (Caption Tertutup), Dhukungan EIA 608 LCN Umum murah Deskripsi ZJ3522C HD enkoder & modulator dirancang adhedhasar elektronik konsumen sing ngidini input sinyal audio / video ing distribusi TV kanthi aplikasi ing hiburan ing omah, kontrol pengawasan, hotel Digital Signage, toko lan liya-liyane. lan modulat ...