Piranti TV Digital

  • ZJ3308AT 8 in 1 ATSC Modulator

    ZJ3308AT 8 ing 1 ATSC Modulator

    Ikhtisar Produk ZJ3308AT 8 in 1 ATSC modulator minangka produk sing nembe dirancang kanggo dhukungan input IP. Nduweni 8 saluran multiplexing lan 8 saluran modulasi ATSC, lan ndhukung maksimum 256 input IP liwat port GE. ZJ3308AT duwe kapasitas output sing kuat kanthi 8 operator sing ora jejer (50MHz ~ 960MHz) liwat antarmuka output RF. Sistem piranti iki bisa dikontrol lan dianyari liwat jaringan, sing bisa digunakake ing persiyapan jaringan penyiaran digital ATSC lan ...
  • ZJ3542D Multi-input Modulator (DVB-T Out)

    ZJ3542D Multi-input Modulator (DVB-T Out)

    Outline ZJ3542D modulator multi-input minangka kabeh-ing-siji piranti sing nggabungake demodulasi, trans-mux lan modulasi ing sawijining kasus kanggo ngowahi sinyal dadi output RF. Kasus 1-U sing ndhukung 4 input tuner kanggo nampa sinyal saka satelit, kabel utawa terrestrial. Kanggo nyukupi macem-macem persyaratane para pelanggan, ZJ3542D uga dilengkapi input 2 ASI, lan output karo 2 klompok ASI sing kapisah lan port IPDP 2 MPTS. Sinyal modulasi output bakal ditampa dening TV, STB lan liya-liyane USB por ...
  • ZJ3402E DVB-S2 Modulator

    ZJ3402E DVB-S2 Modulator

    Outline ZJ3402E minangka modulator kinerja dhuwur sing dikembangake miturut standar DVB-S2 (EN302307) sing dadi standar generasi kaping telekomunikasi satelit broadband Eropa. Iki kanggo ngonversi input ASI lan sinyal IP minangka output digital DVB-S / S2 RF. Mode scrambling BISS dilebokake ing modulator DVB-S2 iki, sing mbantu nyebar program kanthi aman. Gampang nggayuh lokal lan remot kontrol nganggo piranti lunak NMS lan server Web ing panel ngarep ....
  • 8 in 1 DVB-T Modulator

    8 ing 1 Modul DVB-T

    Outline Modulator DVB-T 8 ing 1 iki minangka piranti kabeh-ing-siji sing dikembangake dening kita. Nduweni 8 saluran multiplexing lan 8 saluran modulasi DVB-T, lan ndhukung maksimum 256 input IP liwat port GE lan 8 operator non-jejer (50MHz ~ 960MHz) liwat antarmuka output RF. Piranti kasebut uga ditondoi kanthi level terintegrasi tinggi, kinerja tinggi lan biaya murah. Iki cocog banget karo sistem penyiaran DTV sing anyar. Fitur Utama ● 3 port GE (maksimal 256 IP ing): Data1 & Dat ...
  • ZJ3306I 6 in 1 ISDB-T Modulator

    ZJ3306I 6 in 1 ISDB-T Modulator

    Ikhtisar Produk ZJ3306I 6 in 1 ISDB-T modulator minangka piranti modulasi Mux-generasi anyar. Nduwe 6 saluran multiplexing lan 6 (modulasi ISDB-Tb) saluran modulasi, lan ndhukung input 192 maksimum liwat port 3 GE lan 6 operator non-jejer (50MHz ~ 960MHz) liwat antarmuka output RF. Piranti kasebut uga ditondoi kanthi level terintegrasi tinggi, kinerja tinggi lan biaya murah. Iki cocog banget karo sistem penyiaran DTV sing anyar. Fitur Utama ● 3 bandar GE (...
  • ZJ2406B DVB-(T) Modulator

    ZJ2406B DVB- (T) Modulator

    Outline ZJ2406B DVB- (T) modulator minangka piranti kita kabeh sing nggabungake demodulasi, trans-mux lan modulasi ing sawijining kasus kanggo ngowahi sinyal dadi output RFB- (T) RF lan output IP liwat UDP. Piranti kasebut dilengkapi 2 input tuner DVB-S / S2, siji port input GPS 10MHz lan siji port input 1PPS. Sinyal modulasi output bakal ditampa dening TV, STB lan liya-liyane. Modulator DVB- (T) iki uga bebarengan ndhukung pra-distorsi digital linier lan nonlinear. Fungsi BISS uga dipasang ...
  • ZJ2406 DVB-T2 Modulator  Front and Back Panel Illustration

    ZJ2406 DVB-T2 Modulator Ngarep lan Back Panel Ilustrasi

    Outline ZJ2406 DVB-T / T2 modulator minangka produk anyar sing dikembangake kanggo tundhuk karo standar DVB-T / T2. Kanthi teknologi modulasi canggih, modulator iki bisa nggunakake sumber daya spektrum dhasar kanthi efektif lan bisa menehi sinyal sing bisa dipercaya kanggo piranti tetep, seluler lan portebel. Yen dibandhingake karo DVB-T, kapasitas saluran tambah nganti 30% ing sangisore ambane ambane rasio swara (CNR). Kajaba iku, piranti iki bisa nganyari lan dikontrol liwat jaringan ...
  • ZJ2406 DVB-(T) Modulator

    ZJ2406 DVB- (T) Modulator

    Outline ZJ2406 DVB- (T) modulator minangka produk anyar sing dikembangake kanggo tundhuk karo standar DVB- (T). Kanthi teknologi modulasi canggih, modulator iki bisa nggunakake sumber daya spektrum dhasar kanthi efektif lan bisa menehi sinyal sing bisa dipercaya kanggo piranti tetep, seluler lan portebel. Yen dibandhingake karo DVB-T, kapasitas saluran tambah nganti 30% ing sangisore ambane ambane rasio swara (CNR). Menapa malih, piranti iki bisa nganyari lan dikontrol liwat sistem jaringan ...
  • ZJ3348D 48 in 1 IP QAM Modulator

    ZJ3348D 48 ing 1 IP QAM Modulator

    ZJ3348D 48 in 1 IP QAM modulator yaiku piranti kabeh-ing-siji modifikasi Mux sing dikembangake dening DEXIN. Nduweni 48 saluran multiplexing, 12 saluran scrambling lan 48 modulasi QAM (DVB-C) saluran modulasi, lan ndhukung maksimum 1536 IP liwat port 3 GE lan 48 operator non-jejer (50MHz ~ 960MHz) liwat antarmuka output RF. Piranti kasebut ditondoi nganggo port output RF dual sing njembarake bandwidth kanggo operator QAM. Fitur Utama ● Input IP maks 1536 liwat port GE (antarmuka SFP ...
  • 32 in 1 IP QAM Modulator

    32 ing 1 IP QAM Modulator

    Modulator IP QAM 32 ing 1 iki minangka piranti kabeh-ing-siji modulasi Mux. Ndhukung maksimum input 1024 IP liwat port 3 GE lan 32 saluran modulasi QAM (DVB-C) modulasi saluran kanthi operator jarak tempuh (50MHz ~ 960MHz) liwat antarmuka output RF. Desain modular mbayar-kaya-sampeyan-tuwuh lan konfigurasi fleksibel nggawe keukur banget, bisa dipercaya kanthi kinerja dhuwur, kabeh bisa adaptasi karo sistem penyiaran CATV sing mentas digawe. Key Featu ...
  • 16 in 1 IP QAM Modulator

    16 ing 1 IP QAM Modulator

    Modulator Q Q IP 16 in 1 iki minangka piranti modifikasi Mux-scrambling-modulasi generasi paling anyar sing dikembangake dening kita. Nduwe 16 saluran multiplexing, 16 saluran scrambling lan 16 modulasi saluran QAM (DVB-C), lan ndhukung input IP maksimal 512 liwat port 3 GE lan 16 operator sing ora jejer (50MHz ~ 960MHz) liwat antarmuka output RF. Piranti kasebut uga ditondoi kanthi level terintegrasi tinggi, kinerja tinggi lan biaya murah. Iki cocog banget karo CATV generasi anyar ...
  • ZJ3544I Encoder Modulator

    ZJ3544I Encoder Modulator

    ZJ3544I minangka piranti integrasi dhuwur profesional sing kalebu enkoding, multiplexing, scrambling lan modulasi. Ndhukung input 8/12/16/20/24 HDMI, siji input tuner DVB-C (ATSC) lan maksimum 512 input IP kanthi port Data1 (GE). Uga ndhukung DVB-C RF metu kanthi 16 nggawa non-jejer utawa DVB-T / ATSC RF metu karo 8 operator non-jejer, utawa ISDB-T RF metu karo 6 operator non-jejer, lan ndhukung 16/8/6 MPTS minangka pangilon saka operator 16/8/6 liwat port output Data2 (GE). Iki lengkap ...