CATV & Penerima Optik Satelit

CATV & Penerima Optik Satelit

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fitur                    

1. Kanthi detektor optik sensitivitas sing dhuwur.

2. Iki minangka perwujudan teknologi tinggi ing CATV lan produk link serat satelit L-band

3. Bisa ditampa kanthi serat optik kanthi 47~2600MHz satelit lan Sinyal digital lan analog CATV.

4. Instalasi sing gampang; Iku luwih gampang kanggo pangguna kanggo nginstal.

5. Daya input saka +0~-13dBm.

6. Iki nduweni kemampuan resistensi elektromagnetik sing apik.

7. Kinerja dhuwur nanging regane murah.

Diagram

sd

Parameter

Optik

Gelombang Makarya Workingnm)

1290 ~ 1600

Range input (dBm)

-13 ~ 0

Mundur Optik (dB)

≥45

Konektor Serat

SC / APC

RF

FrekuensiMHz)

47~862

Ora karu (dB)

± 1,5

Level Output (dBuV)

66 ~ 86 @ 0dBm

Manual Gain Range (dB)

0~20 ± 1

Mundhut Mundur Output (dB)

≥16

Impedansi Output (Ω)

75

Nomer port output

2

Konektor RF

F-5 (Kekaisaran)

Link

CTB(dB)

62 @ 0dBm

CSO(dB)

63 @ 0dBm

CNR(dB)

  50 @ 0dBm

Kondisi Tes: 60 saluran (PAL-D), Input optik = 0dBm, 3 langkah EDFA Noise = 5dB, jarak 65Km, OMI 3.5%.

SAT-IF

FrekuensiMHz)

950 ~ 2600

OutputdBm)

-50 ~ -30

Ora karu (dB)

± 1,5dB

IMD

-40dBc

Impedansi Output (Ω)

75

Umume

Pasokan listrik (V)

12 DC

Konsumsi DayaW)

≤4

Temp Makarya (℃)

0 ~ 50

Panyimpenan Temp

-20 ~ 85 ℃

Asor

20 ~ 85%

Ukuran (cm)

13.5×10×12.6

Manual Operasi

df

Serat

Jinis

Klasifikasi

Pangandikan

DC IN

Pasokan listrik

Input Pasokan Daya

DC12v

OPT IN

Pelabuhan Serat

Input Optik

1310nm / 1550nm Input

OUT_1

OUT_2

Pelabuhan RF

Output RF

Sambungake menyang klien

ATT

Pangaturan tingkat

Sekrup

Manual Entuk sawetara 0 ~ 20 ± 1

Jaminan Ketentuan

Penerima Seri ZSR2600 dijamin dening siji Warranty Winates taun, sing diwiwiti saka tanggal wiwitan tuku. Kita nyedhiyakake dhukungan teknis seumur hidup kanggo para pelanggan. Yen garansi kadaluwarsa, layanan ndandani mung biaya bagean (yen dibutuhake). Yen unit kudu dikembalikan kanggo layanan, sadurunge mbalekake unit, mohon dimangerteni manawa:

1. Tandha garansi sing dipasang ing omah unit kudu ana ing kondisi sing apik.

2. Materi sing jelas lan bisa diwaca nggambarake nomer model, nomer seri lan alangan kudu ditawakake.

3. Mangga isi unit ing wadhah asline. Yen wadhah asline wis ora kasedhiya maneh, coba isi paling ora 3 inci bahan nyerep kejut.

4. Unit sing dibalekake kudu dibayar prabayar lan diasuransiake. COD lan pengumpulan barang ora bisa ditampa.

CATHETAN: kita nindakake ora duwe tanggung jawab kanggo karusakan sing disebabake dening salah unit sing bali.

Kahanan ing ngisor iki ora dijamin babar pisan:

1. Unit kasebut gagal ditindakake amarga kesalahan operator.

2. Tandha garansi diowahi, rusak lan / utawa dicopot.

3. Kerusakan sing disebabake dening Force Majeure.

4. Unit kasebut wis diowahi lan / utawa didandani kanthi ora sah.

5. Masalah liyane sing disebabake kesalahan operator.

Solusi Masalah Umum

1.The lampu mati sawise nyambungake sumber listrik

Alesan:

(1) Pasokan listrik ora bisa disambungake

(2) Kesalahan pasokan listrik

Solusi:  

(1) Priksa sambungan

(2) Ganti adaptor daya

2. Optik IN Abang Abang

Alesan:

(1) Input serat <-12dBm utawa ora ana Input optik

(2) Konektor serat longgar

(3) Konektor serat reged

Solusi:

(4) Priksa input

(5) Priksa sambungan

(6) Resik konektor serat

Klasifikasi

Kahanan

Makna entheng

Kekuwatan

ON

Powered

MATI

Ora duwe kekuwatan

Lampu Optik

Ijo

Input optik ≥-12dBm

Abang

Input optik <-12dBm utawa Ora ana input


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita