Transmisi Kabel Coaxial CATV

  • Outdoor 2 WAY TAP (5~1000 MHz)

    TAPAN 2 WAY ruangan (5 ~ 1000 MHz)

    HT200B11 Nilai Tap dB 4 8 11 14 17 20 23 26 29 32 Insertion Loss In-Out (-dB Max) Frekuensi (MHz) 5 ~ 10 - 3.2 1.7 0.9 0.5 0.5 0.5 0.4 0.4 0.4 11 ~ 300 - 3.0 1.7 1.1 0.6 0.7 0.6 0.5 0.5 0.5 301 ~ 400 - 3.2 2.0 1.3 0.8 0.8 0.8 0.5 0.5 0.5 401 ~ 450 - 3.5 2.0 1.4 1.0 1.0 0.9 0.7 0.7 0.7 451 ~ 600 - 3.7 2.2 1.6 1.1 1.1 1.0 0.8 0.8 0.8 601 ~ 750 - 4.1 2.6 1.8 1.5 1.3 1.3 1.2 1.2 1.2 751 ~ 900 - 4.3 2.8 2.2 1.7 1.6 1.5 1.4 1.4 ...
  • Outdoor 4 WAY TAP (5~1000 MHz)

    TAPAN 4 WAY ruangan (5 ~ 1000 MHz)

    HT400B11 Nilai Tap dB 8 11 14 17 20 23 26 29 32 Insertion Loss In-Out (-dB Max) Frekuensi (MHz) 5 ~ 10 - 3.2 1.6 1.0 0.6 0.5 0.5 0.4 0.4 11 ~ 300 - 3.0 1.7 1.0 0.7 0.7 0.6 0.5 0,5 301 ~ 400 - 3.2 1.9 1.3 0.9 0.9 0.8 0.5 0.5 401 ~ 450 - 3.5 2.0 1.4 1.1 1.0 0.9 0.7 0.7 451 ~ 600 - 3.7 2.2 1.5 1.2 1.1 1.0 0.8 0.8 601 ~ 750 - 4.1 2.6 1.8 1.5 1.4 1.3 1.2 1.2 751 ~ 900 - 4.5 3.0 2.2 1.7 1.7 1.5 1.4 1.4 901 ~ 1000 - 4.9 3.5 2.5 2.0 2.0 1.8 1.7 1.6 Tap Kerugian ...
  • Outdoor 8 WAY TAP (5~1000 MHz)

    TAPAK 8 WAY ruangan (5 ~ 1000 MHz)

    HT800B11 Tap Value dB 11 14 17 20 23 26 29 32 Insertion Loss In-Out (-dB Max) Frekuensi (MHz) 5 ~ 10 - 3.2 1.6 1.0 0.6 0.5 0.5 0.4 11 ~ 300 - 3.0 1.7 1.0 0.7 0.7 0.6 0.5 301 ~ 400 - 3.2 1.9 1.3 0.9 0.9 0.8 0.5 401 ~ 450 - 3.5 2.0 1.4 1.1 1.0 0.9 0.7 451 ~ 600 - 3.7 2.2 1.5 1.2 1.1 1.0 0.8 601 ~ 750 - 4.1 2.6 1.8 1.5 1.4 1.3 1.2 751 ~ 900 - 4.5 3.0 2.2 1.7 1.7 1.5 1.4 901 ~ 1000 - 4.9 3.5 2.5 2.0 2.0 1.8 1.7 Tap Kerugian I ...
  • Outdoor Splitters (5~1000 MHz)

    Splitter Luar (5 ~ 1000 MHz)

    HT204B21, HT306B21, HT306B21 Bandwidth Parameter 2 Way 3 Way (Balanced) HT306A21 3 Way (Boten seimbang) HT306B21 Loss Insertion In-Out Max -dB Max) Frekuensi (MHz) In-Low In-High 5 ~ 10 4.2 6.5 7.5 4.0 11 ~ 300 4.1 5.9 7.4 3.9 301 ~ 400 4.2 5.9 7.6 4.1 401 ~ 450 4.3 6.0 7.9 4.1 451 ~ 600 4.5 6.4 7.9 4.8 601 ~ 750 4.9 7.2 8.2 4.9 751 ~ 900 5.2 7.8 8.4 5.2 901 ~ 1000 5.3 7.9 8.7 5.4 Port2- Port3 Port2- Port3 Port2- Port4 Port3- Port4 Low- Low Low-High Out-To- Out ...
  • Outdoor Couplers (5~1000 MHz)

    Coupler Luar Ruangan (5 ~ 1000 MHz)

    HT100B21 Tap Value dB Tap 8 Tap 12 Tap 16 Insertion Loss In-Out (-dB Max) Frekuensi (MHz) 5 ~ 10 1.6 1.1 1.1 11 ~ 300 1.7 1.2 1.1 301 ~ 400 1.8 1.3 1.2 401 ~ 450 1.9 1.4 1.3 451 ~ 600 2.0 1.6 1.5 601 ~ 750 2.4 2.0 1.7 751 ~ 900 3.0 2.4 2.2 901 ~ 1000 3.5 2.7 2.5 Tap Kerugian To-Tap (± 1.5dB) 5 ~ 600 8.5 12.0 16.0 601 ~ 1000 8.5 12.5 16.0 Out-To- Tutul Lsolasi (dB Min) 5 ~ 10 18 20 22 11 ~ 600 25 26 28 601 ~ 750 24 26 28 751 ~ 900 21 24 25 901 ~ 1000 19 2 ...
  • Bidirectional Line Extender Amplifier ZJ-LE1G-36APP

    Amplifier Extender Line Bidirectional ZJ-LE1G-36APP

    Pambuka ZJ-LE1G-36APP minangka amplifier Extender Line Bi-directional gain-cara sing cocog kanggo amplifikasi sinyal ing sistem koaksial sistem HFC. Kinerja CTB / CSO luar biasa kanthi rugi ngasilake 16 dB. frekuensi filter difleks ora opsional. Uga ana fungsi AGC / MGC. Karakteristik 1. Modul penguat Gallium arsenide digunakake kanggo jalur maju. 36dB hasil dhuwur; 2. Disedhiyakake karo plug-in penyesuaian respon frekuensi sing bisa ...
  • Mini Bridge Amplifier ZA-MB-1G-40APP

    Mini Bridge Amplifier ZA-MB-1G-40APP

    Fitur 1. Gunakake modul Enhanced Gallium Arenide (E-GaAs) ing Path Forward. 2. Gain dhuwur. 3. Tingkat output dhuwur. 4. Nyetel colokan respon frekuensi, kanthi efektif bisa menehi ganti rugi paket sing diunggahake kanthi nyuda kabel listrik non-linearitas. 5. Perumahan aluminium casting ing njaba nggunakake pangolahan pasif canggih internasional lan kerajinan anti banyu kanthi dobel, unit kasebut ora mung anti korosif lan anti-penuaan, nanging uga duwe radiasi sing apik, lan ...
  • Line Extender Amplifier ZA-LE1002-S

    Line Extender Amplifier ZA-LE1002-S

    Karakteristik 1. Modul penguat Gallium arsenide digunakake kanggo jalur maju. 36dB hasil dhuwur; 2. Disedhiyakake karo unit plug-in penyesuaian respon frekuensi, kanthi efektif menehi kompensasi lambung cembung amarga atenuasi nonlinear kabel; 3. Pangobatan passivating canggih internasional lan proses anti banyu lapis kaping pindho digunakake ing casing casting mati tipe aluminium ing njaba, tahan karat lan tuwa, apik ing disipasi panas, impermeabilitas banyu lan elektromagneti ...
  • ZA-APP-1.2G Outdoor Amplifier

    ZA-APP-1.2G Penguat Luar Ruangan

    Pambuka ZA-APP-1.2G minangka amplifier Extension Line Bi-directional gain-dhuwur sing cocog kanggo amplifikasi sinyal ing sistem koaksial sistem HFC. Kinerja CTB / CSO luar biasa kanthi rugi ngasilake 16 dB. frekuensi filter difleks ora opsional. Fitur 1. Modul ampli Gallen arsenida digunakake kanggo jalur maju. 38dB bathi dhuwur; 2. Disedhiyakake karo unit plug-in penyesuaian respon frekuensi, kanthi efektif menehi kompensasi lambung cembung sing diasilake saka kabel nonlinear ...
  • Bidirectional Amplifier ZA836R65-60V

    Amplifier Bidirectional ZA836R65-60V

    Karakteristik ● Modul penguat Gallium arsenide digunakake kanggo jalur maju. 36dB entuk dhuwur ● Disedhiyakake karo unit plug-in penyesuaian respon frekuensi, sing bisa menehi kompensasi kanthi efektif kanggo awak cembung amarga atenuasi nonlinear kabel. ● Pangobatan passivating maju internasional lan proses anti banyu lapis kaping pindho digunakake ing casing casting mati tipe aluminium ing njaba, tahan karat lan tuwa, apik ing disipasi panas, ketahanan banyu lan elektromagnetik ...
  • Unidirectional Amplifier ZA836-220V

    Amplifier Unidirectional ZA836-220V

    Karakteristik ● Modul penguat Gallium arsenide digunakake kanggo jalur maju. 36dB entuk dhuwur ● Disedhiyakake karo unit plug-in penyesuaian respon frekuensi, sing bisa menehi kompensasi kanthi efektif kanggo awak cembung amarga atenuasi nonlinear kabel. ● Pangobatan passivating maju internasional lan proses anti banyu lapis kaping pindho digunakake ing casing casting mati tipe aluminium ing njaba, tahan karat lan tuwa, apik ing disipasi panas, ketahanan banyu lan elektromagnetik ...
  • House Amplifier

    Amplifier Omah

    Deskripsi produk Penguat omah (ing teks-amplifier) ​​ditujokake kanggo nguatake lan nyebar sinyal TV ing jaringan TV kabel. Penguat diproduksi kanthi pasokan listrik internal kanggo tenaga saka daya utama ~ 198-250V lan kanggo tenaga jarak adoh saka garis ~ 24-65V (gumantung saka jinis). amplifier duwe siji input lan rong output. Amplifier kasedhiya kanggo plug-in return path amplifier lan interstage attenuator. Modul jalur bali plug-in ora kalebu ing paket. Parameter Ty ...