Splitter Tipe Kaset

  • Cassette Type Splitter 1×64

    Splitter Tipe Kaset 1 × 64

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang Operasi Wide: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasi Wide: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. C .. .
  • Cassette Type Splitter 1X32

    Splitter Tipe Kaset 1X32

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang Operasi Wide: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasi Wide: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. C .. .
  • Cassette Type Splitter 1X16

    Splitter Tipe Kaset 1X16

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang Operasi Wide: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasi Wide: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. C .. .
  • Cassette Type Splitter 1X8

    Splitter Tipe Kaset 1X8

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang Operasi Wide: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasi Wide: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. C .. .
  • Cassette Type Splitter 1X4

    Splitter Tipe Kaset 1X4

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang Operasi Wide: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasi Wide: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. C .. .
  • Cassette Type Splitter 1X2

    Splitter Tipe Kaset 1X2

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang Operasi Wide: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasi Wide: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. C .. .