Kabel

  • UTP CAT6A LAN Cable

    Kabel LAN UTP CAT6A

    Kabel UTP LSZH iki dirancang kanggo nyedhiyakake kinerja adhedhasar standar sing mantep, njamin bandwidth sing optimal kanggo aplikasi jaringan kanthi kecepatan tinggi saiki. Kabel iki dirancang kanggo ndhukung aplikasi jaringan horisontal jarak nganti 100 meter. Pasangan kode warna Pasangan 1: Putih / Biru, lan Pasangan Biru 2: Putih / Oranye, lan Pasangan Jeruk 3: Putih / Ijo, lan Pasangan Ijo 4: Putih / Coklat, lan Aplikasi Brown ● Ndhukung jaringan kategori 6A nganti 500 MHz aplikasi ● Horisontal lan tulang punggung ...
  • CAT6 LAN Cable

    Kabel LAN CAT6

    Fitur 1. Nganggo bahan tembaga bebas oksigen sing diimpor kanthi resistensi rendah lan kemampuan transmisi sinyal sing kuwat. 2. Kulit kenthel sing anyar, tahan tarik lan lempitan, nyegah tuwa. 3. Sarung njero kerapatan tinggi tahan korosi lan duktilitas sing apik. Spesifikasi Kabel tipe CAT6 Shielding jinis UTP Material sarung kabel PVC / LSZH suhu digunakake -20 ~ 60 ℃ (-4 ~ 140 ℉) Warna kabel Tingkat pangaturan 1Gbps Panjang kabel 305M / vol ...
  • UTP CAT5E LAN Cable

    Kabel LAN UTP CAT5E

    Ethernet UTP Lan CAT5E Cable iki dilengkapi proses canggih, sing umure luwih dawa digunakake. Miturut standar Ethernet sing ditemtokake dening IEEE, area lokal sing umum nggunakake topologi bintang cocog kanggo pasangan bengkong. Kajaba iku, nyadari fungsine kanggo kanthi efektif nyegah pengaruh gangguan elektromagnetik, saengga sistem kabel tetep njaga kompatibilitas elektromagnetik lan kinerja transmisi sing apik. Ayo nganggo bahan bermutu, ...
  • Mobile Portable Metal Cable Reel For Armored Military Tactical Fiber Optic Cable

    Reel Kabel Logam Portabel Ponsel Kanggo Kabel Serat Taktis Militer Militer

    Gulungan kabel lapis baja per-terminasi seluler dikembangake kanggo nyebarke lapangan sementara sing dibutuhake sambungan serat. Kasedhiya nganggo gulungan kabel portebel supaya gampang transportasi lan penyebaran. Kabel lapis baja fleksibel lan bisa tahan nganggo pirang-pirang panggunaan tanpa kusut. Siji ujung kabel dipasang ing rol, lan ujung liyane ditutup kanthi bebas kanggo nambahi peralatan. Umume iki bakal disesuaikan miturut sarat pangguna dadi ana pilihan ...
  • Simplex Fiber Optic Cable (GJFJV)

    Kabel Serat Optik Simplex (GJFJV)

    Diameter Kabel (mm) Diameter Serat (mm) Bobot Kabel (kg) Kekuwatan Tensil (N) Kekuwatan Ngremes (N) Min. Bending Radius Temperature Range (℃) Long term Short Term long term Short term Long Term Short 1.6 0.6 2.5 60 100 100 500 10D 20D -20 ~ + 60 1.8 0.6 3.0 60 100 100 500 10D 20D -20 ~ + 60 2.0 0.9 3.5 60 100 100 500 10D 20D -20 ~ + 60 2.4 0.9 5.0 60 100 100 500 10D 20D -20 ~ + 60 ...
  • Portable Plastic Optical cable Reel

    Reel kabel Plastik Plastik Portable

    Gulungan kabel profesional sing ora bisa dipecah yaiku dirancang lan dikembangake, cocog kanggo macem-macem kabel dawa. Bingkai digawe saka PC sing kuat (Polycarbonate) kanthi gagang terpadu lan rem, gulungan digawe saka bahan komposit PE khusus kanthi feeder kabel sing bisa dicopot. Kasedhiya akeh kaluwihan, kayata bobot entheng, resistensi remuk, resistensi ambruk, ora gampang deformasi, tahan minyak, anti UV lan liya-liyane. ENGINEERING DRAWING —— Kapasitas PCD235 gumantung karo diameter njaba sing beda kanggo ...
  • MTWC  Military tactical waterproof fiber optical connector

    Konektor optik serat tahan air taktis Militer MTWC

    Iki dirancang khusus kanggo kabel optik lapangan militer. Struktur penguncian bayonet netral bisa nyadari sambungan sing cepet lan sewenang-wenang antara sirah lan kursi, sirah lan sirah, kursi lan kursi. Sambungan multi-inti lan sisipan wuta; kurang sambungan lan kapercayan sing dhuwur; kekasaran, anti banyu, tahan debu, resistensi lingkungan sing keras, lan liya-liyane, bisa digunakake ing macem-macem jaringan komunikasi serat optik militer, sistem komputer militer, udhara utawa koneksi sementara sing ditanggung kapal ...
  • GYXTC8Y Outdoor Aerial Fig8 Uni-Tube Non-Armored Cable

    Kabel Non-lapis baja GYXTC8Y outdoor Aerial Fig8

    Operasi Suhu: -40ºC nganti + 70ºC Panyimpenan: -50ºC nganti + 70ºC Instalasi: -30ºC nganti + 70ºC Radius Bending: Katrangan 10D Dinamis 20D Statis Deskripsi Uni-Tube Fig8 Kabel mandhiri kanthi serat sing dilebokake ing tabung buffer ngeculke sele, Kabeh kabeh unit lan utusan baja galvanis ditutupi jaket njaba poliethelin ireng. Serat Konstruksi Produk: 2-12 serat Jaket njaba tanpa gel sing diisi gel Outer njaba: UV Ireng lan polietilen tahan lembab (PE). Messenger Wire: Fosfat ...
  • GYXTC8S Outdoor Aerial Uni-Tube Fig8 Self-Supported Optical Cable With Rodent Protection

    Kabel Optik sing Didhukung GYXTC8S Luar Ruangan Uni-Tube Fig8 Kanthi Perlindhungan Rodent

    Operasi Suhu: -40ºC nganti + 70ºC Panyimpenan: -50ºC nganti + 70ºC Instalasi: -30ºC nganti + 70ºC Radius Bending: Katrangan 10D Dinamis 20D Statis Deskripsi Uni-Tube Fig8 Kabel mandhiri kanthi serat sing dilebokake ing tabung buffer longgar sing diisi jeli, lan dilindhungi nganggo waja tape bergelombang. Kabeh unit kabeh lan utusan baja galvanis ditutupi jaket njaba poliethelin ireng. Serat Konstruksi Produk: 2-24 serat Uni-longgar tabung gel sing diisi gel: Pita baja bergelombang Jaket Luar ...
  • GYTA Outdoor Duct Loose Tube Single Jacket Non-Armored cable

    GYTA Duct Outdoor Loose Tube Single Jacket Kabel Non-Armored

    Operasi Suhu: -40ºC nganti + 70ºC Panyimpenan: -50ºC nganti + 70ºC Instalasi: -30ºC nganti + 70ºC Radius Bending: Deskripsi 10D Dinamis 20D Deskripsi Kabel Single Non-Armored Jaket Tunggal entheng kanthi diameter cilik lan dirancang kanggo instalasi saluran lan udara kanthi cara lashing. Tabung longgar terdampar ing anggota kekuatan tengah. Inti kabel dilindhungi jeli kanggo nyegah gangguan banyu lan migrasi, Polyethylene Aluminium Laminasi minangka penghalang kelembapan. Lan tutup nganggo b ...
  • GYFXTY-FL Non-Metallic Flat-Span Aerial Drop Outdoor Cable

    GYFXTY-FL Kabel Luar Udara Non-Metallic Flat-Span Aerial Drop

    Operasi Suhu: -40ºC nganti + 70ºC Panyimpenan: -50ºC nganti + 70ºC Instalasi: -30ºC nganti + 70ºC Radius Bending: Deskripsi 10D Dinamis 20D Statis Dirancang kanggo instalasi cepet lan gampang ditangani, kabel Flat-Span Drop dadi fungsi paling pungkasan link kanggo jaringan FTTx saiki. Desain kasebut dibangun nggunakake teknologi tabung buffer sing wis kabukten kanthi tabung siji sing isine nganti 24 serat. Loro batang dielektrik sing ditentang kanthi diametrik dilebokake ing sadawane tabung buffer kanggo nyedhiyakake ...
  • GYFXTY-FG Outdoor Uni-Tube All Dielectric Aerial Drop Cable

    GYFXTY-FG Outdoor Uni-Tube Kabeh Kabel Selang Udara Dielektrik

    Operasi Suhu: -40ºC nganti + 70ºC Panyimpenan: -50ºC nganti + 70ºC Instalasi: -30ºC nganti + 70ºC Radius Bending: Deskripsi 10D Dinamis 20D Statis Uni-Tube Kabeh Kabel Drop Aerial Dielektrik dirancang khusus kanggo Fiber-to-the-Subscriber aplikasi. Kabel kasebut bunder, kabeh kabel dielektrik cocog banget kanggo instalasi tipe drop-self-support, uga ing lashed utawa saluran. Anggota kekuatan benang kaca umum digunakake kanggo proteksi mekanik tambahan. Mbangun Produk ...