Attenuator

  • ST Fixed Female to Male Fiber Optic Attenuator

    ST Telpon Attenuator Serat Pria Wanita

    Atenuator optik tetep digunakake ing tautan serat optik kanggo nyuda daya optik ing level tartamtu. Atenuator serat optik sing umum digunakake yaiku jinis wanita nganti lanang, sing uga diarani attenuator serat plug. Dheweke nganggo ferrule keramik lan ana macem-macem jinis sing cocog karo macem-macem konektor serat optik. Atenuator serat optik sing tetep bisa nyuda daya optik ing level tetep, Attenuator serat optik variabel kanthi kisaran atenuasi sing bisa disetel. Fitur ♦ Wide ...
  • SC Fixed Optical Attenuator

    SC Attenuator Optik Tetep

    Atenuator optik tetep digunakake ing tautan serat optik kanggo nyuda daya optik ing level tartamtu. Atenuator serat optik sing umum digunakake yaiku jinis wanita nganti lanang, sing uga diarani attenuator serat plug. Dheweke nganggo ferrule keramik lan ana macem-macem jinis sing cocog karo macem-macem konektor serat optik. Atenuator serat optik sing tetep bisa nyuda daya optik ing level tetep, Attenuator serat optik variabel kanthi kisaran atenuasi sing bisa disetel. Fitur ♦ Wide ...
  • MU Fixed Fiber Optical Attenuator Male to Female

    Attenuator Fiber Optik Serat MU Kanggo Wanita

    Atenuator optik tetep digunakake ing tautan serat optik kanggo nyuda daya optik ing level tartamtu. Atenuator serat optik sing umum digunakake yaiku jinis wanita nganti lanang, sing uga diarani attenuator serat plug. Dheweke nganggo ferrule keramik lan ana macem-macem jinis sing cocog karo macem-macem konektor serat optik. Atenuator serat optik sing tetep bisa nyuda daya optik ing level tetep, Attenuator serat optik variabel kanthi kisaran atenuasi sing bisa disetel. Fitur Jembar ing ...
  • LC Fixed Fiber Optical Attenuator Male to Female

    LC Fiber Optical Attenuator Pria nganti Wanita

    Atenuator optik tetep digunakake ing tautan serat optik kanggo nyuda daya optik ing level tartamtu. Atenuator serat optik sing umum digunakake yaiku jinis wanita nganti lanang, sing uga diarani attenuator serat plug. Dheweke nganggo ferrule keramik lan ana macem-macem jinis sing cocog karo macem-macem konektor serat optik. Atenuator serat optik sing tetep bisa nyuda daya optik ing level tetep, Attenuator serat optik variabel kanthi kisaran atenuasi sing bisa disetel. Fitur ♦ Wide ...
  • Inline Variable Optical Attenuator

    Attenuator Optik Variabel Inline

    Atenuator optik variabel in-line (VOA) disetel kanthi manual, digunakake kanggo nyeimbangkan kekuatan sinyal ing sirkuit serat, utawa ngimbangi sinyal optik nalika ngevaluasi jajaran dinamis saka sistem pangukuran. Fitur ♦ Serat doped ion logam ♦ Daya tahan sumber cahya dhuwur ♦ Daya tahan gelombang ♦ Tingkat atenuasi wiwit 1dB nganti 25dB ♦ 1310nm, 1550nm lan 1310 / 1550nm dawane gelombang Aplikasi ♦ Erbium Doped Fiber Amplifier (EDFA) ♦ Dense Wave Division M. ..
  • Optical Variable Attenuator

    Attenuator Variabel Optik

    Atenuator variabel optik, jinis adaptor, atenuasi 0 ~ 30 dB, 1310 & 1550nm, dual window, FC / PC. APLIKASI Jaringan Telekomunikasi EDFA CATV Networks Instrumentasi Pungkasan piranti Aktifitas Jangkauan atenuasi Lebar ferrule keramik presisi stabil Struktur Sederhana dan Dapat Dipercaya SPESIFIKASI Karakteristik Kondisi Nilai Filter Gap Air kisaran Atenuasi 0 ~ 50dB 0 ~ 28dB Resolusi 0 ....
  • FC Fixed Optical Attenuator

    FC Attenuator Optik Tetep

    Atenuator optik tetep digunakake ing tautan serat optik kanggo nyuda daya optik ing level tartamtu. Atenuator serat optik sing umum digunakake yaiku jinis wanita nganti lanang, sing uga diarani attenuator serat plug. Dheweke nganggo ferrule keramik lan ana macem-macem jinis sing cocog karo macem-macem konektor serat optik. Atenuator serat optik sing tetep bisa nyuda daya optik ing level tetep, Attenuator serat optik variabel kanthi kisaran atenuasi sing bisa disetel. Fitur ...