ABS Box Splitter

  • ABS Box Splitter 1X64

    ABS Box Splitter 1X64

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang gelombang Operasi: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasional: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. Classi .. .
  • ABS Box Splitter 1X32

    ABS Box Splitter 1X32

    PLC Splitter PLC Splitter minangka jinis piranti manajemen daya optik sing digawe nganggo teknologi gelombang silika. Kita nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Fitur ● Kerugian Insertion Rendah ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ke-saluran ● Panjang gelombang Operasi: Saka 1260nm nganti 1650nm ● Suhu Operasional: Saka -40oC nganti 85oC Reliabilitas Tinggi lan Stabilitas PLC Splitter Type 1. Classi .. .
  • ABS Box PLC Splitter 1X2