Babagan Kita

>

Hangzhou Zongju Optical Equipment Co., Ltd. kantor pusaté ing Hangzhou, China. Kita minangka pemasok profesional khusus ing riset lan pangembangan, pabrik lan penjualan alat transmisi serat optik lan telekomunikasi.

Zongju nyedhiyakake macem-macem peralatan serat optik. Area produk utama kalebu: pemancar optik CATV, amplifier serat optik (EDFA, YEDFA, lsp), panrima optik, sistem PON OLT lan ONU, modul kompensasi dispersi, switch optik, transmisi SAT-IF, Konverter media serat optik, macem-macem optik komponen pasif serat, alat uji coba instalasi instrumen lan instrumen, lsp. Produk akeh digunakake ing jaringan regional, triple play lan FTTx, nyedhiyakake produk sing paling apik lan paling cocog kanggo jaringan global.

Perusahaan kita mesthi ngetrapake prinsip kualitas dhisik, dhisik pelanggan, lan layanan berkualitas. Kanthi produk bermutu, reputasi apik, lan layanan sing apik banget, kita wis nggandhengake kerjasama jangka panjang karo operator, distributor, installer lan OEM / ODM ing pirang-pirang negara, lan entuk kepuasan lan pangenalan.

Kita ngarep-arep bisa dadi kanca lan mitra sing setia, bisa maju bareng lan menjalin kerjasama win-win jangka panjang.

vd
rg
gs
ds