Kothak Wajah Serat Optik 4Tort FTTH

  • FTTH Fiber Optical Face Box ZJ402

    FTTH Fiber Optical Box Box ZJ402

    Ringkesan Kothak distribusi gaya mini ditrapake ing jaringan FTTX kanggo nyambung kabel gulung lan piranti ONU liwat port serat. Ndhukung splicing, distribusi, sambungan mekanik lan instalasi tembok. Kapasitas kothak iki bisa dadi 1 inti, 2 inti, 4 inti. Fitur ● Bahan ABS sing digunakake njamin awak kuwat lan entheng. ● Instalasi sing gampang: dipasang ing tembok utawa pasang ing lemah. ● Baki penyambungan bisa dicopot nalika dibutuhake utawa sajrone instalasi ...
  • FTTH Fiber Optical Face Box ZJ401

    FTTH Fiber Optical Box Box ZJ401

    Ringkesan kothak distribusi optik EFON FDB-004C mungkasi siji kabel serat optik nganti 4 inti, nggawa pangapikan sing signifikan nyebabake pengalaman pelanggan sing luwih apik nalika FTTH kudu digunakake. Fitur ● Bahan ABS sing digunakake njamin awak kuwat lan entheng. ● Instalasi sing gampang: dipasang ing tembok utawa pasang ing lemah. ● Baki penyambungan bisa dicopot yen dibutuhake utawa sajrone instalasi kanggo operasi lan instalasi sing trep; ● Slot adaptor sing diadopsi - Ora perlu sekrup kanggo ...