34234GDE 4GE + 2POTS + CATV + 2.4G & 5G WIFI XPON ONU

34234GDE 4GE + 2POTS + CATV + 2.4G & 5G WIFI XPON ONU

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

34234GDE minangka peralatan terminal saka seri XPON sing tundhuk standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 lan ngirit protokol G.987.3 kanthi hemat energi. Iki adhedhasar teknologi GPON sing diwasa lan stabil lan hemat biaya sing nggunakake chipset XPON ZTE berkinerja tinggi lan nduweni keandalan, manajemen sing gampang, konfigurasi fleksibel, kenceng, jaminan layanan kualitas apik (Qos).

34234GDE nggunakake skema MTK MT7603EN lan MT7612EN kanggo aplikasi WIFI sing ndhukung standar IEEE802.11b / g / n lan IEEE802.11ac. Iki uga nyedhiyakake kaca manajemen WEB lan nyederhanakake konfigurasi WIFI.

34234GDE ndhukung loro port kanggo aplikasi VOIP lan siji sinyal RF kanggo CATV.

Fitur

● Patuhi kanthi standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 lan protokol G.987.3

● Dhukungan downlink 2,488 Gbits / s lan uplink 1,244 Gbits / s rate

● Dhukungan FEC bidirectional

● Dhukungan FEC lan RS bidalectional (255,239) FEC CODEC

● Dhukungan 32 TCONT lan 256 GEMPORT

● Dhukungan fungsi dekripsi AES128 standar G.984

● Dhukungan alokasi broadband dinamis SBA landBA

● Dhukungan fungsi PLOAM standar G.984

● Dhukungan mriksa-lapor Dying-Gasp

● Dhukungan Ethernet sinkron

● Kerjasama sing apik karo OLT saka macem-macem pabrikan, kayata Huawei, ZTE, Cortina, lsp.

● Down-link LAN port: 4 * 10/100 / 1000M kanthi negosiasi otomatis

● Dhukungan fungsi alarm ONU nakal

● Dhukungan fungsi VLAN

● Mode operasi: pilihan SFU utawa HGU

● Dhukungan standar IEEE802.11b / g / n lan IEEE802.11ac kanggo WIFI

● Antena dobel: kothak eksternal kanthi 5DBi

● Dhukungan 300Mbps kanggo 2.4Ghz lan 966Mbps kanggo 5Ghz

● Dhukungan multiplikasi SSID

● Cara enkripsi macem-macem: WFA, WPA, WPA2, WAPI

● Loro port kanggo VOIP, dhukungan H.248, protokol SIP opsional

● Siji port RF kanggo aplikasi TV

Antarmuka Piranti lan LED Indikator

be vds erh

Simbol

Werna

Makna

PWR

Ijo

ON: Sukses nyambung karo kekuwatan;

MATI: Gagal nyambung karo daya

PON

Ijo

ON: Ndhaptar sukses;

MATI: Registrasi gagal

LAN

Ijo

ON: Link munggah kanthi bener;

Kedhep: data ngirim;

MATI: link mudhun salah

TEL

Ijo

ON: Ndhaptar sukses

MATI: Registrasi gagal

CATV

Ijo

Tenaga optik input: 0 ~ -15DBm

Abang

Input daya optik: ≥0DBm, utawa ≤ -15DBm

RUGI

Ijo

ON: WIFI lagi mlaku;

MATI: Wiwitan WIFI gagal

Spesifikasi

Parameter tech

Katrangan

Antarmuka link-munggah

Antarmuka 1 GPON, SC mode tunggal serat tunggal RX 2,488 Gbits / s lan tingkat TX 1,244 Gbits / s

Jinis serat: SC / APC

Kekuwatan optik: 0 ~ 4dBm

Sensitivitas: -28dBm

Keamanan: Mekanisme otentikasi ONU

Panjang gelombang (nm)

TX 1310nm, RX 1490nm

Konektor serat

Konektor SC / APC

Antarmuka data link mudhun

Antarmuka Ethernet negosiasi otomatis 4 * 10/100 / 1000Mbps, antarmuka RJ45

Indikator LED

11 pcs, waca definisi NO.6 saka indikator LED

Antarmuka pasokan DC

input+12V 1A, tilas: DC0005 ø2.1MM

Kekuwatan

5W

Suhu operasi

-5 ~ + 55 ℃

Asor

10 ~ 85% (ora kondensasi)

Suhu panyimpenan

-30 ~ + 70 ℃

Ukuran (MM)

185 * 125 * 32mm (mainframe)

Bobot

0,3Kg (bingkai utama)

Karakteristik WIFI

Fitur teknologi

Katrangan

Antena

2T2R Mode entuk: 5dBi

Rating

300Mbps IEEE802.11b / g / n

Jumlah saluran: 13 kanggo wifi4

Metode enkripsi

WFA, WPA, WPA2, WAPI

Tx daya

17dBm kanggo 2.4GHz

Sensitivitas Rx

WIFI4: -59dBm @ saluran 11 MCS7;

Fungsi WPS

Dhukungan

Fitur Teknis VOIP

Fitur teknologi

Katrangan

Voltase lan ngawasi saiki

ONU terus ngawasi voltase lan arus TIP, RING, lan batere liwat Monitor chip ADC

Pemantauan Daya lan Deteksi Kesalahan Daya

Fungsi ngawasi ONU digunakake kanggo nglindhungi terus-terusan saka kahanan tenaga sing gedhe banget

Mundur Beban Termal

Yen suhu kerja ngluwihi ambang suhu persimpangan maksimum, piranti bakal mati

Konfigurasi standar

Protokol: SIP

Pilihan jinis codec: G722, G729,, G711A, G711U

FAX: mateni

Fitur Teknis CATV

Fitur teknologi

Katrangan

Panjang gelombang optik

1540 ~ 1560nm (Serat Tunggal, komponen PWDM internal)

Jangkauan input optik

0 ~ -15DBm

Mundur optik

≥45dB

Bandwidth

45 ~ 1000 MHz

Flatness

± 1dB

Tingkat output RF

72dBuv

Range kontrol AGC

0 ~ -14dBm

Rugi ngasilake RF Output

≥14dB

Impedansi output

75Ω

CNR

≥50dB

CTB

≥60dB

CSO

≥60dB

Informasi Pesenan

Model No. Katrangan
34234GDE 4GE + 2POTS + CATV + 2.4G & 5GWIFI

Dhaptar Paket

Jeneng Jumlah
XPON ONU 1
Daya Penyetor 1
Kabel RJ45 1
Kabel RJ11 1
Kertu manual & garansi 1

Solusi PON FTTX

sdv


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita