Kotak Wajah Serat Optik 2Port FTTH

  • FTTH Fiber Optical Face Box  ZJ202

    FTTH Fiber Optical Box Box ZJ202

    Kothak distribusi gaya mini iki digunakake ing jaringan FTTX kanggo nyambung kabel gulung lan piranti ONU liwat port serat. Ndhukung splicing, distribusi, sambungan mekanik lan instalasi tembok. Kapasitas kothak iki bisa dadi 1 inti, 2 inti. Fitur ● Bahan ABS sing digunakake njamin awak kuwat lan entheng. ● Instalasi sing gampang: dipasang ing tembok utawa pasang ing lemah. ● Baki penyambungan bisa dicopot nalika dibutuhake utawa sajrone instalasi kanggo operasi sing kepenak lan ...
  • Telescopic FTTH Fiber Optical Face Box ZJ201

    Teleskopik FTTH Wajah Serat Optik ZJ201

    Kothak distribusi gaya mini iki digunakake ing jaringan FTTX kanggo nyambung kabel gulung lan piranti ONU liwat port serat. Ndhukung splicing, distribusi, sambungan mekanik lan instalasi tembok. Kapasitas kothak iki bisa dadi 1 inti, 2 inti lan 4 inti. Fitur ● Bahan ABS sing digunakake njamin awak kuwat lan entheng ● Instalasi sing gampang: Dipasang ing tembok ● Operasi sing gampang: serat plug tanpa prelu mbukak cangkang ● Inlet kabel serat saka saben arah, ndhukung ...