2 Pelabuhan Ethernet nganti Fiber Media Converter ZJ-100102-25

2 Pelabuhan Ethernet nganti Fiber Media Converter ZJ-100102-25

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

10 / 100M Fiber Media Converter ngonversi serat 100BASE-FX dadi media tembaga 100Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat.

Spesifikasi

• 10 / 100M 2 Port Ethernet menyang Fiber Media Converter

• Separo utawa lengkap negosiasi otomatis dupleks

• 10/100 Mbps negosiasi otomatis kanggo port tembaga

• Auto MDI / MDI-X kanggo port tembaga

• Tindakake karo IEEE 802.3u, IEEE 802.3X, IEEE 802.3

• Dhukungan Fault Pass liwat fungsi

• Instalasi plug-and-play

• Jarakake jarak jaringan nganti 100 km

• Port serat SC / FC / ST opsional, WDM

• Bisa dibangun ing sasis konverter media slot 2U 14

Spesifikasi

  Jeneng Produk  10 / 100M 2 Port Ethernet to Fiber Media Converter (Serat Ganda Serat Tunggal)
  Model Produk  ZJ-100102-25
  Standar sing Patuh  IEEE802.3 / u / z / ab, 10Base-T, 100Base-TX 1000Base-TX
  Antarmuka  RJ-45: 2 × 10 / 100Base-TXFiber: 1 × 10 / 100Base-FX (konektor ST / SC / FC)
  Media Jaringan  10BASE-T: Cat3,4,5 UTP (≤100 meter) 100BASE-TX: Cat5 utawa luwih anyar UTP (≤100 meter) 1000BASE-TX: Cat6 utawa luwih anyar UTP (-100 meter)
  Media Serat  Multi-mode: 2KMS-mode tunggal: 25/40/60 / 80KM
 Kabel Optik  UTP: kucing.5 / kucing.6(Jarak Maksimum 100m)Serat (Mode Tunggal): 8 / 125,8.7 / 125,9 / 125,10 / 125
  Kontrol Aliran  Full-duplexIEEE802.3x Flow Control kontrol aliran backpressure Half-duplex
 Jarak Kiriman  Mode siji 20-100km
  Kekuwatan  DC5V1A
  Konsumsi  <5w
  Lingkungan Kerja  Suhu kerja: -30~60 ℃; Suhu panyimpenan: -35~75 ℃Kelembapan Relatif: 5% ~ 95% (tanpa kondensasi)
   Cangkang  Wesi
  Dhaptar Paket  Konverter Media × 1 pc / pasangan adaptor Daya × 1 pc / pasangan Manual Manual × 1 pc

Sertifikat kualitas × 1 pc

Kertu garansi × 1 pc

  MTBF  300.000 jam
  Bobot & Ukuran  Bobot Produk: 0.7KG Ukuran produk (L × W × H): 11cm × 7cm × 2.5cm
  Jaminan  3 taun

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita