Kotak Wajah Serat Optik 1Port FTTH

  • FTTH Fiber Optical Face Box ZJ101

    FTTH Fiber Optical Box Box ZJ101

    Ringkesan Kothak distribusi gaya mini ditrapake ing jaringan FTTX kanggo nyambung kabel gulung lan piranti ONU liwat port serat. Ndhukung splicing, distribusi, sambungan mekanik lan instalasi tembok. Kapasitas kothak iki bisa dadi 1 inti, 2 inti. Fitur ● Bahan ABS sing digunakake njamin awak kuwat lan entheng. ● Instalasi sing gampang: dipasang ing tembok utawa pasang ing lemah. ● Adaptor slot diadopsi - Ora perlu ngawut-awut kanggo nginstal adaptor. ● Serat plug tanpa perlu ...
  • FTTH Fiber Optical Face Box  ZJ102

    FTTH Fiber Optical Box Box ZJ102

    Ringkesan Kothak distribusi gaya mini ditrapake ing jaringan FTTX kanggo nyambung kabel gulung lan piranti ONU liwat port serat. Ndhukung splicing, distribusi, sambungan mekanik lan instalasi tembok. Kapasitas kothak iki bisa dadi 1 inti, 2 inti. Fitur ● Bahan ABS sing digunakake njamin awak kuwat lan entheng ● Instalasi sing gampang: Dipasang ing tembok ● Inlet kabel serat saka saben arah, ndhukung inlet kabel kanggo skenario sing beda. ● Adaptor sing bisa diadopsi: SC, ...