1550nm Transmitter Optik Modulasi Internal

  • 1550nm Internal Modulation Optical Transmitter (ZTX1550)

    Pemancar Optik Modulasi Internal 1550nm (ZTX1550)

    Deskripsi produk ZTX1550 seri 1550nm pemancar optik minangka jinis pemancar optik CATV standar. Dhuwur pemancar yaiku IU, bisa dipasang ing pigura 19 "kanthi gampang. Piranti utama nganggo Ortel, MITSUBISHI DFB swara kurang sing ngemot kulkas termoelektrik, laser gelombang terus-terusan. Indeks kinerja teknis kabeh wis mencapai standar peralatan impor sing padha, nyediakake transmisi gambar, gambar utawa sinyal digital sing dikompresi kanthi kualitas ...