1550nm Transmitter Optik Modulasi Eksternal

  • 1550nm External Modulation Optical Transmitter (ZTX1800)

    Transmitter Optik Modulasi Eksternal 1550nm (ZTX1800)

    Deskripsi produk ZTX1800 minangka jinis standar pemancar optik modulasi eksternal 1550nm kinerja tinggi kanthi catu daya switching dobel kinerja dhuwur. Sumber cahya unit kabeh nggunakake bandwidth sempit, swara sithik, gelombang laser DFB terus-terusan, sing bisa nyuda pengaruh dispersi. Amarga panggunaan merek internasional komponen utama lan teknologi kontrol optimisasi sistem perusahaan, teknologi kontrol jaringan SMNP, mesin teknis ...