Transmitter Optik Modulasi Eksternal 1550nm (ZTX1800)

Transmitter Optik Modulasi Eksternal 1550nm (ZTX1800)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan produk

ZTX1800 minangka jinis standar pemancar optik modulasi eksternal 1550nm kinerja tinggi kanthi pasokan listrik switching dobel kinerja dhuwur. Sumber cahya unit kabeh nggunakake bandwidth sempit, swara sithik, gelombang laser DFB terus-terusan, sing bisa nyuda pengaruh dispersi. Amarga panggunaan merek internasional komponen utama lan teknologi kontrol optimalisasi sistem perusahaan, teknologi kontrol jaringan SMNP, indikator kinerja teknis mesin kanthi lengkap ngukur standar peralatan impor sing padha. Bisa nyedhiyakake gambar bermutu, digital utawa komprèsi sinyal digital jarak adoh transmisi kanggo televisi kabel lan komunikasi telpon.

Fitur

(1) Kualitas tinggi: Teknologi sumber gelombang mikro dobel lan teknologi pra-distorsi RF mesthekake manawa sistem bisa entuk target CTB, CSO, lan SBS maksimal yen duwe CNR≥52dB sing apik banget.

(2) Fleksibilitas: Kanggo njamin CSO sistem kinerja dhuwur, teknologi modulasi fase modulator eksternal maksimalake tenaga optik menyang serat supaya bisa entuk transmisi jarak adoh, lan ambang SBS sing bisa disetel ing lapangan, 13, 16,18dB, AGC / Mode MGC bisa dipilih, dioptimalake ing lapangan OMI supaya cocog kanggo transmisi jaringan sing beda.

(3) Keandalan: Rak standar 19 "1U, catu daya dual switching kinerja tinggi, bisa digunakake ing cadangan 85 ~ 265Vac City Network Voltage, MS-level switching otomatis; sasis pendinginan kontrol suhu otomatis.

(4) Intuisi: Modulator lan laser eksternal minangka komponen mesin sing paling larang, mesin sing dilengkapi mikroprosesor ngawasi kahanan kerja modulator eksternal lan laser, jendela LCD panel nampilake paramèter operasi.

(5) Jinis jaringan: Pilih jaminan transponder pemantauan status All-piece kanggo memenuhi standar nasional lan kompatibel karo standar SCTE HMS, nggawe kemampuan ngawasi manajemen jaringan.

(6) Power supply Pluggable: nganggo bahan aluminium, PSU switch pluggable, bisa digunakake nganggo 86 ~ 265VAC, bisa diganti nganggo -48VDC kanthi gampang.

Parameter teknis

Barang

Unit

Parameter

Cathetan

Jinis laser

Laser DFB

Dawane gelombang

nm

1550 ± 10

Bisa ditemtokake sadurunge pesen

Modulasi Optik

Modulasi eksternal

Daya output optik

dBm

2 × 7

1X7 …… 2 × 9

Ambang SBS

dBm

16.5

13 ~ 19dB bisa disetel

Konektor Optik

SC / APC utawa FC / APC

nemtokake sadurunge pesen

Rentang frekuensi

MHz

47 ~ 862

47 ~ 1000 pilihan

CNR

dB

≥52

Flatness

dB

± 0,75

Tingkat input RF

dBuV

75 ~ 85

Kontrol otomatis AGC

C / CTB

dB

≥65.0

C / CSO

dB

≥65.0

Impedansi input RF

Ω

75

Kerugian Bali Input RF

dB

> 16 (47 ~ 550) MHz

> 14 (55 ~ 862) MHz

Tegangan

V

90 ~ 265VAC

Opsional -48VDC

Konsumsi daya

W

≤50

Operasi pasokan siji

Suhu Makarya

° C

0 ~ 50

Kontrol suhu otomatis

Suhu panyimpenan

° C

-20 ~ 85

Kelembapan relatif

%

20% ~ 85%

Ukurane

"

19 ″ × 11 ″ × 1,75 ″

(W) x (D) x (H)

Manajemen jaringan

RJ45

Browser dhukungan lan SNMP

Bobot

Kg

5

Cathetan:
1) Ing kahanan link-loss sing ditemtokake, dikonfigurasi ing sinyal saluran televisi analog 59 PAL-D ing frekuensi 550MHz, ing kisaran 550MHz ~ 750 (862) frekuensi MHz ngirimake sinyal modulasi digital, level sinyal modulasi digital (ing bandwidth 8MHz ) 10dB luwih murah tinimbang level operator sinyal analog, yen daya input optik yaiku 0dBm, sampeyan bisa ngukur rasio kombinasi triple beat (C / CTB), kombinasi operator rasio beat urutan nomer loro (C / CSO) lan operator rasio swara (C / CNR) 2) Serat: 50KM + EDFA

Seri produk

Model

Konfigurasi

ZTX1825

Port optik dobel, saben port optik power≥5dBm

ZTX1826

Port optik dobel, saben port optik power≥6dBm

ZTX1827

Port optik dobel, saben port optik power≥7dBm

ZTX1828

Port optik dobel, saben port optik power≥8dBm

ZTX1829

Port optik dobel, saben port optik power≥9dBm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan