1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550HW

1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550HW

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Seri tunggal mode ZOA1550HW EDFA mode dhuwur ditrapake kanthi swara sithik, linearitas dhuwur. CWDM sing dibangun kanthi apik, nggabungake aliran data 1490nm / 1310nm saka OLT lan ONU dadi transmisi serat tunggal liwat EDFA, nyuda jumlah komponen lan ningkatake kinerja lan reliabilitas sistem. Nawakake solusi sing fleksibel lan murah kanggo jangkoan area metropolise CATV sing amba lan kutha-kutha ukuran sedhengan.

Seri ZOA1550HW dilengkapi APC, kontrol AGC, ATC sing wis rampung, desain apik kanggo dispersi panas sing njamin kerja dawa lan operasi laser PUMP sing stabil. RJ45 ing panel mburi nawakake antarmuka jaringan SNMP. LCD sing amba nampilake kabeh parameter kabeh unit lan nguwatirake. Laser bakal dipateni kanthi otomatis yen daya optik ilang; nawakake perlindungan keamanan kanggo laser. Kabeh output optik ana ing panel ngarep (bisa ing panel mburi wis ditemtokake pelanggan). Seri ZOA1550HW nggunakake pompa mode tunggal, teknik integrasi EDFA lan multi-pump. Dioptimalake kanggo gangguan swara, ngidini ngirim sinyal video, swara lan data kanthi jelas. Tokoh lan keandalan swara luwih apik tinimbang Amplifier Yb / Er klambi Ganda.

Sasis 1RU, total output daya> 1000mW, 8 port optik uplink, kanggo port optik output OLT + 8 1550nm, tikel 1310/1490 aliran data.

Sasis 2RU, total output daya> 4000mW, maks. 32 port optik uplink, kanggo port optik output OLT + 32 1550nm, tikel 1310/1490 aliran data.

Fitur

(1) Kualitas tinggi: pompa kelas mantan nggunakake 980nm minangka sinyal cilik kanggo nambah, kelas sawise nggunakake pompa multi-mode tenaga tinggi 980nm, daya optik dioptimalake dening piranti lunak kanggo nyuda swara EDFA, lan nggawe sistem entuk CNR sing apik banget .

(2) Fleksibilitas: pasokan listrik switching kinerja tinggi, bisa digunakake ing voltase jaringan 85 ~ 265Vac City, uga pasokan listrik DC48V opsional (dibutuhake reservasi); sasis pendinginan kontrol suhu otomatis. Pendinginan mekanik (Kipas dobel) ing panel mburi mbantu nggawe dispersi panas supaya bisa nglindhungi laser pompa

(3) Intuisi: Mesin sing dilengkapi mikroprosesor ngawasi kahanan laser, panel LCD window nampilake paramèter operasi.

(4) Jinis jaringan: Pilih jaminan transponder pemantauan status All-piece kanggo memenuhi standar nasional lan kompatibel karo standar SCTE HMS, nggawe kemampuan ngawasi manajemen jaringan.

(5) CWDM: CWDM dibangun kanthi apik 1490nm / 1310nm stream data saka OLT lan ONU

Parameter teknis

Kinerja

Indeks

Tambahan

Min

Jinis

Maks.

Dawane dawa Operasi CATV (nm)

1540

1560

OLT pass dawa gelombang (nm)

1310/1490

1550nm ngliwati mundhut gelombang (dB)

0,8

1550nm
1310 / 1490nm nglewati dawa gelombang (dB)

0,8

1310 / 1490nm
Isolasi panjang gelombang antara 1490 / 1550nm (dB)

40

Daya input CATV (dBm)

-8

3

 10

Daya output total (dBm)

26

41

Saben daya output port (dBm)

10

22

Jumlah port output

8

32

Bedane saben daya output (dB)

-0.5

0,5

Tokoh swara (dB)

4.5

6.5

Sistem CNR rusak (dB)

1

Pin = 6dBm
Entuk katergantungan polarisasi (dB)

0,4

Dispersi mode polarisasi (ps / nm)

0,3

Kebocoran tenaga pump (dBm)

-30

Kerugian kumandhang (dB)

50

Konektor Optik

SC / APC, LC / APC

Antarmuka serial

NO

Antarmuka SNMP

RJ45

Pasokan listrik (220VAC) (V)

100

250

Opsional -48VDC
Ngonsumsi daya (W)

50

170

Temp makarya (° C)

-10

65

Temp panyimpenan (° C)

-40

80

Kelembapan relatif (%)

5

95

Ukuran (W) × (D) × (H) (″)

19 × 14,5 × 1,75

1RU

19 × 14,5 × 3.5

2RU
Pangandikan Kabeh unit kanthi daya output beda saka seri ZOA1550HW bisa nganggo casing 2RU.

Omah liyane

 q1 q2
q3 q4
q5  q6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita