1310nm Transmitter Optik

  • 1310nm Fiber Optical Transmitter (ZTX1310)

    Transmitter Fiber Optik 1310nm (ZTX1310)

    Deskripsi produk ZTX1310 seri 1310nm pemancar optik minangka tipe pemancar optik kanthi fungsi AGC. Dhuwur pemancar yaiku IU, bisa dipasang ing pigura 19 "kanthi gampang. Piranti utama nggunakake swara sithik AOI, EXSTON utawa Ortel DFB sing ngemot kulkas termoelektrik, laser gelombang terus-terusan. Indeks kinerja teknis kabeh wis mencapai standar peralatan impor sing padha, nyediakake transmisi gambar, gambar utawa kompres jarak ...