Konverter Media 10M / 100M

  • 2 Ports Ethernet to Fiber Media Converter ZJ-100102-25

    2 Pelabuhan Ethernet nganti Fiber Media Converter ZJ-100102-25

    10 / 100M Fiber Media Converter ngonversi serat 100BASE-FX dadi media tembaga 100Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat. Spesifikasi • 10 / 100M 2 Port Ethernet to Fiber Media Converter • Setengah utawa lengkap ...
  • 1000Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-GS03A/B

    1000Mbps Konverter Media Serat Tunggal ZJ-GS03A / B

    10/100 / 1000M Fiber Media Converter ngonversi serat 1000BASE-FX dadi media tembaga 1000Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat. Fitur • 10/100 / 1000M Media Converter, Serat Tunggal Mode • Setengah ...
  • 1000Mbps Dual Fiber Media Converter ZJ-GS-03

    1000Mbps Dual Fiber Media Converter ZJ-GS-03

    10/100 / 1000M Fiber Media Converter ngonversi serat 1000BASE-FX dadi media tembaga 1000Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat. Fitur • 10/100 / 1000M Media Converter, Single Mode Dual Fiber • Setengah utawa ...