Konverter Media 1000M

  • 100Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-3100AB

    100Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-3100AB

    10 / 100M Fiber Media Converter ngonversi serat 100BASE-FX dadi media tembaga 100Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat. Fitur • 1 Konverter Media 10 / 100M Media, Serat Tunggal Mode • Setengah utawa ...
  • 100Mbps Dual Fiber Media Converter  ZJ-1100S-25

    100Mbps Dual Fiber Media Converter ZJ-1100S-25

    10 / 100M Fiber Media Converter ngonversi serat 100BASE-FX dadi media tembaga 100Base-TX utawa kosok balene. Nyedhiyakake solusi sing gampang lan ekonomis kanggo nganyarke jaringan adhedhasar tembaga menyang serat optik kanggo ngluwihi jangkauan sinyal. Jarak transmisi Konverter Media nganti 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Bisa digunakake kanthi mandiri, utawa dipasang ing sasis konverter media 2U 14 kanthi catu daya terpusat. Fitur • 1 Konverter Media 10 / 100M Media, Serat Ganda Mode • Setengah utawa ...