zj
zjj
zj33

produk

liyane >>

babagan kita

vd

apa sing kita lakoni

Hangzhou Zongju Optical Equipment Co., Ltd. kantor pusaté ing Hangzhou, China. Kita minangka pemasok profesional khusus ing riset lan pangembangan, pabrik lan penjualan alat transmisi serat optik lan telekomunikasi.

Zongju nyedhiyakake macem-macem peralatan serat optik. Area produk utama kalebu: pemancar optik CATV, amplifier serat optik (EDFA, YEDFA, lsp), panrima optik, sistem PON OLT lan ONU, modul kompensasi dispersi, switch optik, transmisi SAT-IF, Konverter media serat optik, macem-macem optik komponen pasif serat, alat uji coba instalasi instrumen lan instrumen, lsp. Produk akeh digunakake ing jaringan regional, triple play lan FTTx, nyedhiyakake produk sing paling apik lan paling cocog kanggo jaringan global.

liyane >>
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual

aplikasi

warta

Babagan Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Konverter Media Serat Optik

Kanthi perkembangan komunikasi sing diarepake saiki ...

Warta Industri

Tanggal 7 Agustus, Departemen Keamanan Transmisi Keamanan Administrasi Radio lan Televisi Nasional nganakake simposium ing Beijing kanggo ngrembug rekomendasi sing relevan karo Radio China lan ...
liyane >>

Warta Perusahaan

Ing wulan September 2020, Hangzhou Zongju Optical Equipment Co., Ltd. kanthi resmi mbukak situs web anyar www.zongjutech.com Situs web anyar bakal nampilake produk sing luwih akeh kanggo kabeh wong, dadi tetep dianyari!
liyane >>

Babagan Sampeyan ...

Babagan Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Konverter Media Serat Optik Kanthi perkembangan komunikasi sing diarepake saiki, operator jaringan kudu tetep terus tuwuh ing lalu lintas data lan ...
liyane >>